in

Inbreeksters houden huis in kinderkamer Wageningen

De politie is op zoek naar twee inbreeksters die zondag 1 maart rond 15:00 uur een woning aan de Crocusstraat in Wageningen finaal overhoop hebben gehaald. Ook de kinderkamer werd niet gespaard.

Op beelden van Opsporing Gezocht is te zien dat de twee vrouwen via de achterkant het huis binnenkwamen, door eerst de deur van de schutting te forceren en daarna het raam in de achterdeur kapot te slaan.

Lees ook  Suzanne Schulting lag op het strand en daar zijn fijne foto’s van!

Eenmaal binnen haalden ze de hele woning – op hun dooie gemakje – overhoop. Ook in de kinderkamer hebben ze een ravage aangericht. In een kast sloopten ze, onder de daar hangende kinderkleding, het vloertje.

Modelautootjes
Wat ze precies dachten aan te treffen aan kostbaarheden is een raadsel: ze gingen er na een half uur vandoor met een paar modelautootjes.

Lees ook  Terwijl zijn 2 kinderen waren vermist, verschijnen ze 3 jaar later plotseling voor zijn deur

Het duo is nog spoorloos, dus zijn beelden van de inbraak vrijgegeven. De ene vrouw had een lichtgetinte huidskleur, donker lang haar en droeg een bruine lange jas.

De andere vrouw had ook een lichtgetinte huidskleur met zwart haar, droeg zwarte kleding, witte gympen en grijze handschoenen.

Vermiste Bert de Laat dood gevonden

Agenten misbruiken Joyce jarenlang – “Mijn zoontje verdient een beter leven.”