in

In deze kerstsok past meer dan 2 liter wijn, en is de ideale kerstaanvulling

De voorbereidingen voor deze kerst, het eten, de cadeaus, de muziek zijn compleet – zelfs de boom zit vol lichten en decoraties.

Je denkt misschien dat er niets anders aan toe te voegen is, dit is dit jaar echter niet het geval. Nee, zonder de “Christmas-stock Flask” is natuurlijk geen kerst compleet.

Het biedt plaats aan maximaal 3 flessen wijn, kost nog geen 10 euro – en bespaart de nacht wanneer je schoonouders te vervelend worden.

Kerstmis is een feestdag met veel tradities. Elk gezin heeft zijn eigen, maar een heerlijk en overvloedig kerstdiner, een dienblad vol koekjes en een glas melk voor de kerstman, en veel geschenken onder de boom.

Lees ook  Man probeert vrouw en 3-jarige dochter in brand te steken

Het feest, de warme gesprekken, de kinderen die rond de boom spelen, de kerst-tv-specials en nog veel meer momenten die we voor altijd zullen onthouden.

Dit ritueel heeft iets geweldigs dat zichzelf elk jaar nabootst, het geeft ons een veilig en vredig gevoel. Maar het belangrijkste is dat we ons geliefd voelen.

Als er iets is dat je gewoon aan je kerstviering moet toevoegen, is het deze speciale kerstsok. Inderdaad, dit is niet alleen een evenement voor alcohol, maar het voelt zeker geweldig om wat goede wijn te combineren met kersteten. Zonder dit zou het niet hetzelfde zijn.

Lees ook  Geweldig nieuws: wetenschappers hebben een nieuwe cel gevonden die kan helpen kanker te elimineren

Maar deze kerstsok is iets anders. Ik zal er zeker één thuis klaar hebben wanneer de familie op 24 december komt.

De sok heeft een kraan onderaan om elk kopje of glas in de buurt bij te vullen.

De sok is te verkrijgen op Amazon, en kost nog geen 10 euro! Snel in huis halen dus.

Fietser (16) overleden na aanrijding met vluchtmis drijf in Vorselaar: 21-jarige bestuurder was onder invloed

China boos: Arsenal mag niet op Chinese tv