in

In Brazilië werd deze moederhond en haar puppy’s in een zak gedaan en midden op de weg achtergelaten

Helaas is er nog steeds veel dierenleed op aarde. Zieke mensen mishandelen dieren alsof het niets is. Hier werden we weer aan herinnerd toen we het verhaal van dit arme teefje en haar nestje puppy’s hoorde. Gelukkig liep het dit keer goed af.

De dieren waren in een plastic zak gedaan en achtergelaten op en plattelandsweg in de buurt bij het Braziliaanse dorp Lagoa da Prata. De viervoeters werden uiteindelijk gevonden door Josiane Almeida.

“Een ziek teefje met haar puppy’s, vastgebonden in een zak en achtergelaten in een of ander godvergeten gat en ze waren er al een tijdje”, legt de vrouw uit op Facebook.

Lees ook  Waarschuwing: komende weken zeer hoge kans op tekenbeten!

De moeder zat helemaal vast in de zak, een van haar puppy’s was losgekomen, maar de drie anderen zaten ook vast in de plastic zak. Daarnaast bleek het teefje ook nog eens een gezondheidsprobleem te hebben.

Gelukkig zijn de viervoeters nu in goede handen van een zorgzaam persoon, na alles wat ze meegemaakt hebben.

Toen Josiane de puppy’s thuisbracht gaf ze de honden te eten en daarna ging ze ermee naar een dierenarts. Het bleek dat de puppy’s in goede gezondheid verkeerde, maar de moeder niet zo zeer. Het teefje had een kwaadaardige tumor, die zo snel mogelijk behandeld moest worden.

Lees ook  Hondje Tero zit urenlang vast in bumper van auto na aanrijding

Via sociale media lukte het Josiane om genoeg geld in te zamelen om voor chemotherapie van de hond te betalen.

De behandeling lijkt aan te slaan tot nu toe. Gelukkig hebben de pups en hun moeder nu een liefdevol thuis, waar ze alle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Het trieste moment dat Josiane de puppy’s vond is op film gezet. Bekijk het in de onderstaande video. Deel het verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Schildpad had zoveel s*ks dat hij zijn “hele soort redde.”

Vrouw op paard rijdt overvolle nachtclub in Miami binnen