in

’Ik vermoord je, ver kracht je of je doet het met je zoon’

Een 33-jarige Amerikaanse man is deze week in New York opgepakt voor een gruwelijke verkr*chting.

De verdachte drong het appartement binnen van een vrouw. Daarna stelde hij haar voor de ’keuze’ om verkr*cht te worden of s*ks met haar zoon te hebben, anders zou hij haar vermoorden.

Joshua Henderson deed zich maandag voor als bouwvakker en wist zodoende in de flat van de slachtoffers binnen te komen, melden plaatselijke media.

Eenmaal binnen bond hij de vrouw en haar 25-jarige zoon vast en maakte hij juwelen en geld buit.

Lees ook  Roel Straetemans vermist

Vervolgens stelde hij de vrouw voor een verschrikkelijke keuze, meldt de openbaar aanklager. „Ik kan je vermoorden, je kan s*ks met mij hebben of ik zal je dwingen om s*ks te hebben met je zoon.” Henderson sloot de jongeman uiteindelijk op in de badkamer en verkr*chtte zijn moeder.

„Deze verdachte zit in de cel en zal vervolgd worden. Als deze feiten waar zijn, moet hij voor een hele lange tijd opgesloten worden”, aldus de openbaar aanklager.

Henderson werd donderdag voorgeleid voor de rechter. Het is voor hem niet mogelijk om op borgtocht vrij te komen. Hij riskeert tot 25 jaar cel voor verkr*chting, inbraak en andere aanklachten, meldt Nieuwsblad.

Lees ook  Kitten Appie van vijf weken gedumpt in dichtgeknoopte plastic tas: 'Geen woorden voor'

Draaideurcrimineel
Volgens de politie was Henderson eerder al veroordeeld tot 12 jaar cel voor inbraken, maar was hij in juli vorig jaar vrijgelaten. Hij had toen negen jaar uitgezeten.

Sindsdien zou hij al minstens drie keer opgepakt zijn. De man zou zelfs nog een elektronische enkelband gedragen hebben, toen hij zijn m*sdaad pleegde.

Mijn baby is dood door mijn kusje – “Ik wil ook dood zegt kersverse moeder”

Vrouw wil rechtsomkeert maken, maar belandt verticaal in de heg