in

“Ik sms’te nog ‘rij voorzichtig’. Even later is hij verongelukt”

De 19-jarige Robbe Nuyts kwam zondagnacht rond 1.45 uur om het leven bij een tragisch verkeersongeval. De jongeman uit Retie was net op de terugweg naar huis na een avondje weg met zijn vriendin.

“Sinds kort had hij een lief, een meisje uit Itegem. Het was zijn eerste echte vriendinnetje”, vertelt mama Monique in Het Laatste Nieuws. “Zondagavond zijn ze samen naar de bioscoop geweest. Na middernacht sms’te ik hem om te vragen hoe laat hij thuis zou zijn. Hij antwoordde dat hij bijna in Itegem ging vertrekken, en dat het dus niet lang meer zou duren. “Ok, rij voorzichtig”, sms’te ik hem nog rond 1 uur. Even later is hij verongelukt.”

Lees ook  Dokters zeggen dat 2-jarige jongen met Downsyndroom jarenlang niet zal kunnen praten. Dan grijpt zus haar gitaar.

Volgens de vaststellingen van de politie is hij in slaap gevallen achter het stuur. “Dat is mij ooit ook overkomen”, zegt papa Wim Nuyts. “Maar ik ben toen net op tijd wakker geworden. Als Robbe 100 meter eerder in slaap was gevallen, was de auto direct in het gras gekomen. Dan zou hij wellicht meteen wakker zijn geschoten. Hij heeft ook pech gehad dat hij met de verkeerde kant van de auto tegen de paal is gebotst. Aan de rechterkant viel de schade mee, maar aan zijn kant was alles weg.”

Lees ook  Bananencake zonder bloem, suiker of melk – maar met een onvergetelijke smaak

Deel dit bericht met je familie en vrienden zodat dit soort ongelukken voorkomen kunnen worden!

Stiefvader die baby wekenlang mishandelt en benen breekt, krijgt geen gevangenisstraf

Achttien maanden oude baby om het leven gebracht door kersverse adoptievader, maar dan blijkt er veel meer aan de hand te zijn