in

Ik ben bijna 30 maar heb nog nooit een org*sme gehad

Ik heb het geprobeerd te krijgen, echt. Maar het lukt niet. Ligt het aan mij? Of ben ik fysiek wellicht niet in staat tot het krijgen van een org*sme?

Er is de laatste tijd veel te doen over het vrouwelijk org*sme. Zo was er een onderzoek waaruit blijkt dat Nederlandse mannen geen enkele moeite hebben met klaarkomen: 95% heeft áltijd een org*sme, bijna twee keer zoveel als vrouwen. Bij de vrouw ligt dat een stuk gecompliceerder, las ik.

GEEN VOORSPEL
Ik moet zeggen dat ik het herken. Maar misschien heb ik niet met de juiste man een relatie gehad. Er was geen voorspel en de vr*jpartij was meestal in eh een ruk voorbij.

Ik heb het gevoel dat ik meer tijd nodig heb, maar durfde daar ook niet over te beginnen. Ik hoor van vriendinnen wel dat hun man meer tijd voor ze neemt en ben daar wel een beetje jaloers op.

OVERGEWAARDEERD
Zelf probeer ik ook weleens wat, maar tot een orgasme is het nooit gekomen. Ik raak mezelf ‘daar’ weleens aan, maar vind het ook een beetje eng en vies en meestal stop ik snel. Soms denk ik dat s*ks overgewaardeerd wordt in deze maatschappij.

Lees ook  ‘André Hazes liet Bridget Maasland half uur wachten op airport!’

Ik bedoel: ik heb een leuk leven, vriendinnen, een baan en een huis. In het weekeinde ga ik uit eten. Soms naar de film, maar het valt me dan wel weer op dat er vaak vri*scènes in zitten. Dan kijk ik meestal een beetje weg.

EENZAAM
Moet ik eerst verliefd worden voordat ik een hoogtepunt kan bereiken? Met mijn laatste vriend voelde ik emotioneel ook afstand. Wij waren niet echt een match. Op s*ksueel noch op emotioneel gebied; ik had het gevoel dat hij zich nooit helemaal aan mij gaf.

Ik merk dat het niet hebben van een s*ksleven en org*smes een taboe is. Mijn vriendinnen praten er samenzweerderig over en ik lach dan altijd maar wat mee. Al heb ik het gevoel dat ik er dan niet bijhoor, dat ik de boot mis. Maar ik durf het eigenlijk nooit te benoemen. Ik voel me daarom ook best wel eenzaam.

GIGOLO
Ik heb weleens overwogen om naar een gigolo te stappen, vooral omdat er online werd beweerd dat een bepaalde gigolo een ‘org*smegarantie’ geeft. Maar iets weerhoudt me. Ik ben daar denk ik echt te preuts voor.

Lees ook  Dit zijn de 4 regels voor het perfect inruimen van de vaatwasser

En het idee dat hij het met zoveel dames heeft gedaan en nog gaat doen windt mij ook niet echt op. Soms vrees ik dat ik frigide ben; ik denk eigenlijk nooit aan s*ks. Maar het kan ook komen, omdat ik niet weet wat ik mis.

SCHAAMTEVOL
Ik nader de 30. Ik denk dat het niet meer gaat gebeuren en iets in mij vindt het wel prima zo. Lekker rustig, geen gedoe. Aan de andere kant ben ik nieuwsgierig aangelegd en zou ik best eens willen ervaren hoe het voelt.

Maar stel dat ik een vriend krijg die zich helemaal geeft, zich enorm uitslooft en het zou nog steeds niet lukken? Ik zou dat dan ook weer heel schaamtevol vinden. Daarom is het misschien maar beter dat ik alleen blijf. Zo stel ik niemand teleur. En mezelf ook niet. Wel zo veilig.

De keuze van Donny van de Beek: Estelle toont zich

Hagenaar bijna dood nadat 3 mannen hem ontvoeren en urenlang…