in

Iedereen behandelt deze straatkat als vuil – tot een man hem vastpakt en ziet wat hij waard is

Katten zijn prachtige, liefdevolle en gezellige dieren. Maar helaas krijgen ze niet altijd de behandeling die ze verdienen.

Er zijn miljoenen straatkatten ter wereld. Ze leven in de koude, in de regen, door weer en wind en zijn vaak het slachtoffer van afschuwelijk gedrag van mensen of andere dieren.

Barnaby was zo’n kat waar niemand naar omkeek. Zijn afgeleefd kopje en kapotgebeten oor tonen aan dat hij een hard leven heeft gehad.

Maar dit verhaal heeft een wending die Barnaby nooit had kunnen voorstellen.

Ontmoet Barnaby, 15 jaar oud, en gevonden in de straten van New Jersey.

Zijn lieve kopje deed de harten smelten van alle medewerkers in het Voorhees Animal Orphanage. Hoe kon iemand zo’n lieve, kleine kat zo slecht behandelen?

Lees ook  Tegenvaller voor André Hazes: ‘Ik moet Vrienden van Amstel Live aan me voorbij laten gaan’

De organisatie die hem heeft gered wist dat deze kat een trouwe vriend zou zijn voor iedereen die open staat om een oude kat te adopteren.

Maar een nieuw huisje vinden, dat is geen makkelijke opdracht.

De organisatie plaatste een foto van Barnaby op hun Facebookpagina en zocht naar potentiële adoptieouders.

Dit was hoe dierenarts Ed Sheehan en zijn vrouw Clare Barnaby voor het eerst zagen. Ze wisten dat hij veel hulp en zorg zou nodig hebben omdat hij oud en ziek was. Wat is dus beter dan in te wonen bij een dierenarts?

En aldus geschiedde. Banaby was onderweg naar een nieuwe thuis met het koppel.

Enkele dagen ging hij mee naar de kliniek om een controle en medicijnen. Iedereen in de kliniek was op slag verliefd op Barnaby!

Lees ook  S*ksmisdadigers van kinderen in Indonesië kunnen nu legaal worden gecastreerd

Barnaby werd door iedereen geaaid en voelde zich onmiddellijk thuis. Elk moment dat zijn eigenaar een minuutje vrije tijd had, nam hij Barnaby onmiddellijk vast om hem te knuffelen.

En dat was niet alles! Barnaby’s gezondheid werd beter en beter. Hij kwam enkele kilo’s bij en zijn vacht werd opnieuw glanzender en dikker.

Nu stelt Barnaby het uitstekend, en zal hij de rest van zijn leven doorbrengen met mensen die van hem houden. Ik hoop dat alle straatkatten eveneens een mooi einde krijgen zoals deze kleine, schattige kerel hier!

Alle katten verdienen een warme, liefdevolle thuis. Klik op ‘leuk’ en deel dit artikel met je vrienden als je akkoord bent!

Ze groeide op in het wilde met dieren als vrienden – nu fascineren haar foto´s de hele wereld

Echtgenoot deelt trouwfoto´s, maar mensen zien zijn vrouw en weigeren hem te geloven