in

Iedereen behandelt deze kat als afval. Totdat een man hem oppakt en ziet wat hij waard is.

Katten zijn prachtige en liefdevolle dieren. Maar helaas worden ze niet altijd even goed behandeld. Er lopen wereldwijd miljoenen straatkatten rond. Ze leven op straat en zijn vaak het slachtoffer van vreselijk gedrag van mensen en andere katten. Barnaby was zo’n kat om wie niemand gaf. Zijn gezwollen gezicht en afgebeten oor getuigen van zijn harde leven.

Maar dit verhaal kent een wending die Barnaby zich nooit had kunnen inbeelden. Dit is Barnaby. Hij is 15 jaar oud en werd aangetroffen in de straten van New Jersey.

Zijn lieve gezichtje deed de harten van het personeel van Voorhees Animal Orphanage meteen smelten. Hoe kon iemand dit kleintje zo slecht behandelen?

De organisatie wist meteen dat hij een erg trouwe vriend zou zijn voor iemand die een oudere kat wilde adopteren.

Lees ook  Gaby Blaaser: 'Ik speel elke dag met mijzelf'

Maar een thuis vinden voor deze oudere kat zou niet eenvoudig worden.

De liefdadigheidsinstelling richtte een Facebookpagina op voor Barnaby en vroeg om hulp om een thuis voor hem te vinden.

Dat was de manier waarop dierenarts Ed Sheehan en zijn vrouw Clare de kat voor het eerst zagen. Ze begrijpen dat hij heel wat zorgen nodig zou hebben omdat hij oud en ziek was – dus wat kon er beter zijn dan bij een dierenarts wonen?

Het was meteen in kannen en kruiken. Barnaby was algauw onderweg naar huis naar zijn nieuwe familie. Enkele dagen volgde hij zijn eigenaar naar de dierenkliniek voor een medische controle en medicijnen. Iedereen in de kliniek werd op slag verliefd op hem.

Lees ook  10 dingen die er gebeuren als je lichaam te weinig water heeft

Barnaby wandelde er rond alsof hij de eigenaar was. En wanneer zijn eigenaar even wat vrije tijd had, was hij meer dan blij om met hem te spelen en te knuffelen.

En dat was nog niet alles! Naarmate Barnaby beter en beter werd, kwam hij ook gewicht bij en ook zijn vacht begon weer te glanzen.

Nu is Barnaby veilig en gelukkig en zal de rest van zijn leven doorbrengen omringd door mensen die van hem houden.

Alle katten verdienen een liefdevolle thuis! DEEL dit als je het daarmee eens bent!

16-jarige doodt jong meisje in auto-ongeval, politie vindt briefje in haar hand die mijn hart doet breken

Dierenliefhebber redt ziek katje – en is geschokt als hij tot dit uitgroeit.