in

Identieke tweelingzusjes zijn allebei zwanger – helpen elkaar op bijzondere wijze tijdens bevallingen

Rachael en Beccy zijn een eeneiige tweeling en zijn beide getrouwd met mannen die William heten. Maar, daar houden de overeenkomsten niet bij op!

De tweeling leeft in het noordoosten van Amerika, in de staat Massachusetts, op twee uur rijden afstand van elkaar. Ze waren allebei zwanger en de baby’s waren met 13 dagen verschil uitgerekend, aldus FOX25.

Rachael was op 1 augustus uitgerekend, maar na tweeënhalve dag was het nog niet gelukt om de bevalling op te wekken. De tweeling wist dat ze samen moesten zijn. Beccy reed naar het ziekenhuis in Boston om haar zus te ondersteunen.

Lees ook  WOW! Voorsmaakje van ‘Temptation’-Megan in Playboy

Niet lang daarna kreeg Rachael weeën. Maar ze was niet de enige! Ook Beccy kreeg plotseling weeën en werd in de kamer ernaast geplaatst.

Rond 11 uur ’s avond beviel Rachael van een babyjongetje. Haar zus had het moeilijker, de baby lag in een stuit en in de ochtend was hij nog niet geboren. Ze wist dat ze haar zus wat inspiratie moest geven.

Lees ook  Vriendin Donny Roelvink deelt voor en na-foto cosmetische ingreep

Samen met kleine William (genoemd naar zijn vader) en met hulp van de verpleegsters glipte Rachael stiekem naar binnen bij Beccy. Een poosje later had ze een volledige ontsluiting en 24 minuten later zag baby Andi het levenslicht!

Uiteindelijk werden de schattige jongetjes met 20 uur verschil van elkaar geboren.

Vergeet niet dit leuke en speciale moment met vrienden en familie te delen op Facebook!

Dove man wil simpelweg een kop koffie bestellen, dan geeft de serveerster hem een briefje dat hem diep weet te ontroeren

Vader is verrast om kamer van zoon netjes te zien – een minuutje later, vindt hij een brief die hem kapot maakt