in

Identieke tweeling geboren in 2010: Nu zijn ze 8 en worden ze ’s werelds mooiste tweeling genoemd.

Te weten komen dat je een baby verwacht is altijd heuglijk nieuws voor ouders. Daarnaast vernemen dat er niet 1, maar 2 kleine kindjes in de buik groeien, betekent dubbel zoveel geluk.

De identieke tweelingen Leah Rose en Ava Marie werden geboren in Californië, op 7 juli 2010.

Het duurde niet lang voor moeder Jaqi opmerkte hoe prachtig haar dochters waren.

Toen ze pas 6 maanden oud waren kregen ze al hun eerste modellencontract. Maar de moeder van 3 besefte hoe moeilijk het zou zijn om 3 kinderen op te voeden en daarnaast nog eens modellenopdrachten moeten doen, dus weigerde ze alle aanbiedingen.

Lees ook  Waarom zeep zo goed is in de strijd tegen coronavirus

Toen de tweelingen 7 werden, op 7 juli 2017, zag Jaqi dit als een teken. (7-7-2017). Ze uploadde een foto van haar dochtertjes op Instagram, maar had geen idee hoe populair de foto zou worden.

De Clements tweelingen werden halsoverkop echte bekendheden, en vele modellenagentschappen boden de meisjes contracten aan.

De tweelingen, die altijd graag in de schijnwerpers stonden, wilden kost wat kost modellenwerk proberen, toen hun moeder met het idee op de proppen kwam.

Met elke dag die voorbij gaat, krijgen de meisjes elke dag meer volgers op hun Instagrampagina.

Mensen over de hele wereld zijn wild van de schoonheid van deze tweelingen, en velen noemen hen zelfs ‘de mooiste tweeling ter wereld.’

Bijna elke agent die Jaqi heeft gecontacteerd, wilde de meisjes ontmoeten. En in slechts enkele maanden tijd, steeg hun Instagramaccount van 15.000 volgers tot 150.000 volgers. Ze hebben momenteel 209.000 volgers.

Lees ook  Straatmuzikant was van plan naar huis te gaan, maar dan komt er opeens nieuw publiek

Vandaag hebben de meisjes contracten bij twee verschillende modellenagentschappen. Zelfs hun oudere broer heeft zijn eigen agent.

Ze hebben ook contracten getekend voor verschillende kledinglijnen voor kinderen.

Nu is de hele familie betrokken in de modellencarrière van de meisjes. Hun ouders hebben hun job opgezegd om te reizen naar verschillende locaties voor hun dochters.

Natuurlijk zouden kinderen nooit gedwongen mogen worden als het hen ongelukkig maakt, maar zolang ze het plezant vinden denk ik niet dat het een probleem is om alles uit hun modellencarrière te halen.

Hoewel schoonheid vanbinnen zit, ben ik akkoord dat Ava en Leah echt prachtige meisjes zijn. Deel als je akkoord gaat!

11-jarig meisje weigert om geit zwanger achter te laten in de sneeuw – haar geniale reactie maakt van haar een heldin

Holocaust-overlevende doet op 102-jarige leeftijd een bijzondere ontdekking