in

Hunk neemt de dakloze vrouw elke dag mee voor lunch – weken later ontdekt hij een verbazingwekkend geheim

De 25-jarige Greg Smith uit Orlando, VS, werkt als verkoopmanager en personal trainer. Vanwege het feit dat hij in Orlando werkt – uiteraard een grote stad – ontmoet hij veel interessante personages.

Een van hen is de dakloze vrouw Amy Joe. Ze was altijd vriendelijk en aardig tegen Greg, en dus duurde het niet lang voordat de twee goede vrienden werden.

Na een tijd onthulde Amy iets dat alles zou veranderen. Toen ze dat deed, wist Greg precies wat hij moest doen.

Elke dag van de week zag Greg Amy alleen op de hoek van de straat zitten. Ze had altijd een glimlach op haar gezicht en wenste mensen altijd een fijne dag. Het wierp onmiddellijk een glans op haar; wijzend op het feit dat, zelfs als een dakloze vrouw, ze niet een keer om geld bedelde.

Uiteindelijk begonnen ze samen te lunchen. Elke donderdag gedurende 30 minuten zat Greg te luisteren naar de interessante en positieve gedachten van Amy. Ze was dakloos, maar Amy dronk niet, rookte of stoorde niemand. Dat gezegd hebbende; ze had een geheim. Toen Greg erachter kwam wat het was, wist hij dat hij onmiddellijk moest handelen.

In een bericht op Facebook beschreef Greg zichzelf als een gelukkig persoon. In tegenstelling tot Amy heeft hij twee ouders die altijd voor hem hebben gezorgd. Zijn werk vereist van hem dat hij een pak draagt, wat betekent dat hij vaak door daklozen om geld wordt gevraagd wanneer hij ze passeert. Nooit Amy echter. Nee; ze wilde andere dingen in het leven.

Lees ook  Wielrenner botst vol op meisje met step

Tijdens een van hun lunches ontdekte Greg eindelijk wat het geheim van Amy was. Ze onthulde hem een ​​doel dat ze al haar hele leven nastreefde – een doel dat ze nooit had mogen bereiken. Het was dat ze wilde leren lezen. Aangezien niemand haar dat ooit had geleerd, was ze nooit in staat geweest om te lezen.

Amy wilde het zichzelf zo graag leren, dat al het geld dat ze verzamelde naar de aankoop van boeken ging. Ze gaf er zelfs de voorkeur aan, in plaats van voedsel te kopen. Greg was zo onder de indruk, dat hij besloot om iets te doen om te helpen.

Greg wilde het Amy leren, dus nam hij haar mee naar de bibliotheek en kocht een boek. Voor elke lunch daarna ging hij naast Amy zitten en hielp haar om te lezen. Toen gaf hij haar taken zodat ze kon doorgaan tot de volgende lunch kwam.

Lees ook  Lief! Badr Hari deelt bijzondere foto met drie dochters

“Iemand helpen kan gemakkelijk zijn”, schrijft Greg op Facebook.

Maar het verhaal eindigt hier niet. Greg had nog een verrassing voor Amy.

“Ik vertelde haar dat we een korte wandeling zouden maken naar een restaurant dat vier straten verderop lag.”

Greg had kleding, eten en geld gesorteerd om Amy weer op de been te krijgen. Zijn gebaar roerde haar tot tranen toe.

‘Ze zei dat ze zo blij was dat we elkaar hadden ontmoet, en ze omhelsde me en zei dat ze van me hield.’

Greg gaf Amy nooit op en bleef uitkijken voor haar zodat ze kon krijgen wat ze het meest nodig had in het leven. Bovendien is het zijn plan om ervoor te zorgen dat ze leert lezen. Greg is nu begonnen met een fonds, ter ere van haar, om de daklozen te helpen.

Wat Greg deed voor Amy Joe is ronduit geweldig. Het is een triest feit dat sommige mensen gewoon niet dezelfde kansen hebben als anderen in het leven. Maar als meer mensen bereid zijn om een ​​hand te helpen, komen we een stuk verder.

Deel dit artikel op Facebook om een eerbetoon te brengen aan Greg’s geweldige actie.

Lunchdame wordt op de schouder getikt – draait zich om en ziet iets ongelofelijks

Trouwe hond weigert ziekenhuis te verlaten waar baasje maanden geleden overleed.