in

Huisarts geschokt omdat vrouw van 80 Anticonceptiepil nodig heeft. Ongelofelijk!

Een vrouw van tachtig had een afspraak met haar nieuwe huisarts. De arts waar ze jaren bij op spreekuur kwam was onlangs namelijk met pensioen gegaan. Als onderdeel van de kennismaking pakte de jonge huisarts de lijst van medicijnen van de vrouw erbij om ze een voor een met haar door te nemen. Tot zijn grote schrik kwam hij op het lijstje echter een anticonceptiepil tegen. Hij keek met rood hoof van schrik op en zei: “Mevrouw, ik denk dat er een enorme fout is gemaakt. Hier staat dat u nog steeds een anticonceptiepil krijgt.”

Lees ook  De vrouw in de Mercedes vertikt het om de poep van haar hond op te ruimen – dan gebeurd dit!

“Ja, dat klopt,” zei de vrouw.

“Maar weet u waar deze pil voor is?”

“Jazeker, huisarts, ik krijg deze pil voor een goede nachtrust.”

“Maar mevrouw, ik kan u verzekeren dat er in deze pil niets zit dat u beter doet laten slapen. Het is bedoeld om zwangerschap te voorkomen en ik neem aan dat u niet meer zwanger kunt worden.”

Lees ook  Tien-jarige jongen met zeldzame aandoening ontdoet zich iedere maand van eigen huid

“Ach jongeman, ik weet precies waar die pil voor is. Ik vermaal dit kleine pilletje elke dag en doe het over de boterham van mijn kleindochter van 17. En ik kan u verzekeren dat ik hierdoor vele malen beter slaap ’s nachts.”

De moeder wil in de winkel de kleren van haar gestorven baby teruggeven. Maar wat de verkoopster dan tegen haar zegt, doet haar in huilen uitbarsten

Deze video toont 9 maanden aan leven in de baarmoeder in slechts enkele minuten… Absoluut adembenemend!