in

Huilend jongetje (2) omgebracht door moeder omdat ze seks wilde hebben

Een bizar familiedrama in het Italiaanse Cassino. Daar bracht een 28-jarige vrouw haar zoontje om het leven omdat hij huilde net toen ze seks wilde hebben met zijn vader. Achteraf probeerden de twee zijn dood op een ongeluk te laten lijken.

De moeder, Donatella Di Bona, kneep met haar handen de keel van de tweejarige Gabriel dicht. Haar man, de 48-jarige Nicola Feroleto, kwam niet tussenbeide, ook niet toen het jongetje worstelde om los te komen, schrijft La Repubblica

Toegekeken
De twee deden vervolgens alsof de jongen door een auto was aangereden en de bestuurder ervandoor was gegaan, zegt onderzoeksrechter Salvatore Scalera. Hij omschrijft Feroleto als een ‘geërgerde’ man, die zijn zoon eerder op de middag ook al twee klappen had gegeven.

Lees ook  Auto ramt café - zeker 5 doden

Het zou hem ‘niets interesseren’ wat zijn vrouw met het jongetje deed, stelt de onderzoeksrechter verder. Tijdens haar verhoor vertelde Di Bona uiteindelijk dat zij degene was die Gabriel had omgebracht.

“Feroleto zou even hebben toegekeken en zich toen hebben omgedraaid”, zegt Scalera. “Hij greep niet in omdat hij wilde voorkomen dat hij de schuld kreeg.”

Lees ook  Dieven gaan aan de haal met tandem van gehandicapt jongetje (11) uit Tiel.

Nooit meer
Di Bona loog in eerste instantie ook over de aanwezigheid van haar man; ze moest van hem zeggen dat hij tijdens de moord op 17 april niet bij haar was. De twee zitten inmiddels vast op beschuldiging van moord.

Het omgebrachte jongetje werd onder grote belangstelling van het dorp begraven. De winkels waren dicht en aanwezigen hadden witte bloemen en gekleurde ballonnen voor hem mee. “Een kind zo alleen in zulke moeilijke omstandigheden, dat mag nooit meer gebeuren”, bezwoer burgemeester Gioacchino Ferdinand.

Medelevende leraren doneren 100 ziektedagen aan collega wiens baby kanker heeft.

Professor – afgestudeerd in Turkije – vindt medicijn uit tegen homoseksualiteit