in

Hou je van roze? Dan moet je dít bijzondere huis op Funda eens bekijken…

Dit huis op Funda is wel heel roze

Smaken verschillen, dat is een ding dat vaststaat. En dat is ook prima, want anders zou de wereld maar een saaie plek worden. De een houdt het graag rustig in huis, met neutrale tinten en niet te veel rommel. De ander houdt van veel kleur en weer een ander is gek op roze. Heel veel roze.

Kijk bijvoorbeeld eens naar dit bijzondere huis op Funda, de droom van elke roze-gek.

Funda

Wij kunnen uren op Funda doorbrengen, heerlijk snuffelen in allerlei soorten huizen. Grote huizen, kleine huizen, rommelige huizen en oude huizen: we krijgen er geen genoeg van. Sommige huizen zijn zó extreem dat ze daardoor een hit worden op internet. Dit roze huis is er weer zo eentje.

Lees ook  Baby wordt al na 19 weken geboren. Maar als mama hem op haar borst legt, is het hartverscheurend.
Roze, roze, roze

Er was de afgelopen week één huis in Olst dat heel populair was. Niet door de ligging of de ruimte, maar door de vrij heftige inrichting. Er is in het huis namelijk wel héél veel roze te zien: van de muren tot het meubilair en de accessoires. Het moge duidelijk zijn: er woont hier een liefhebber. Kijk en geniet, zou jij er willen wonen? Bekijk alle foto’s hier!

Lees ook  Famke Louise loopt er behoorlijk pikant bij in nieuwe videoclip! Fijn!

Funda-verslaving

Wist je trouwens dat Funda-verslaving echt een ding is? Nederlanders kopen per maand zo’n 12.000 huizen, maar ze bezoeken 22 miljoen keer per maand de grootste huizenwebsite Funda! Wil jij erachter komen of je ook Funda-verslaafd bent? Doe hier de quiz van NRC Handelsblad!

Dit gebeurt met je lichaam wanneer je wekelijks een paar baantjes trekt

Laatste wens van ernstig ziek meisje wordt vervuld – ze ´trouwt´ haar beste vriend