in

Hotelgasten slapen zonder het te weten een week lang met een lijk in hun kamer..

Het lijkt een wel een scene uit een horrorfilm. Verschillende hotelgasten in een hotel in Mexico hebben zonder het te weten de nacht doorgebracht terwijl er een lijk onder hun bed lag.

De politie in Mexico City vertelt dat het lichaam minimaal een week in de kamer van Hotel El Senador heeft gelegen voordat het werd ontdekt. Het waren twee schoonmaaksters die de ontdekking deden. Ze besloten eens onder het bed te kijken toen ze een vreemde en onaangename geur roken.

Lees ook  Moeder baart doodgeboren baby, dan zegt vroedvrouw iets dat voor altijd in haar geheugen zal blijven staan

De laatste gast was net uit kamer 323 vertrokken toen ze de kamer schoon wilde maken. Toen de schoonmaaksters onder het bed keken zagen ze een donkere plastic zak liggen. In de zak bleek het lichaam van een vrouw te zitten.

Het is volgens de manager van het hotel nogal opvallend dat het lijk niet eerder is ontdekt. De kamer is namelijk door verschillende gasten gebruikt in de periode dat het lichaam van de vrouw onder het bed lag. Het is nogal een verontrustend idee dat er dus meederen gasten in het bed met daaronder een lijk hebben geslapen.

Lees ook  Wel eens last van een inkakker op het werk? Vraag dan direct dit geniale bureau aan bij je baas!

De vrouw werd herkent door het hotelpersoneel als een gast van het hotel. Ze was een week eerder samen met een man gearriveerd in het hotel. Van het stel zijn ook videobeelden maar de identiteit van het slachtoffer en dat van de man is vooralsnog onbekend.

De oude man schold de serveerster iedere dag uit. Maar als hij 7-jaar later overlijdt, komen ze achter een bizarre ontdekking. Wow!

Ze zat jaren achtereen vast aan kettingen. Maar dan wordt Ceasar eindelijk vrijgelaten. Iedereen moet dit verhaal gelezen hebben!