in

Hoogzwangere vrouw bevalt in Limburgs bushokje

Het is misschien niet de plek die je direct voor ogen hebt om te bevallen: een bushalte. Een hoogzwangere vrouw in Limburg had vanmiddag geen keuze. Zij moest haar dochter baren in een bushokje in Velden.

Tijdens het rijden kreeg de vrouw weeƫn en dus moest ze haar auto aan de kant zetten bij een bushalte in het Limburgse dorp, vertelt de politie in een Facebookpost. Ze belde vervolgens de hulpdiensten.

Lees ook  105-jarige ontmoet achterkleinzoon voor de eerste keer en niemand kan het droog houden

De toegesnelde agenten hebben haar samen met ambulancepersoneel geholpen de kerngezonde baby op de wereld te zetten. Het kindje werd in de ambulance geboren. “Moeder en trotse vader maken het goed”, schrijft de politie.

Kanjers
Onder de Facebookpost wordt de kersverse moeder gefeliciteerd en worden de agenten gecomplimenteerd. “KANJERS!”, schrijft iemand. “Gefeliciteerd ouders met jullie dochtertje. En ook alle hulpverleners, petje af!”, schrijft een ander.

Lees ook  Nadia in de schulden door hoge parkeerkosten bij ziekenhuis: 'Beschaamd om Nederlands te zijn'

Voor sommigen leverde de Facebookpost zelfs antwoorden op. Zo schrijft iemand: “Ooh, dat was het dus. Wat fijn dat alles goed is verlopen. Papa en mama gefeliciteerd met jullie wereldwonder.”

AustraliĆ« laat kamelen doodschieten: ‘Ze zoeken overal naar water’

Jongere zusje van Olcay Gulsen heeft ze er lekker losjes bij hangen