in

Hondje wordt alleen achtergelaten in park en laat dagenlang niemand haar helpen

Mensen in de Amerikaanse plaats Mechanicsburg zagen verleden week een hond in het lokale park rondhangen. Ze was helemaal alleen in het koude weer en liet niemand dichterbij komen, aldus The Dodo.

Uit bezorgdheid voor de arme hond werd Janine Guido gecontacteerd. Janine is de oprichtster van ‘Speranza Animal Rescue’, een dierenopvang uit de stad.

“Ze zat op dezelfde plaats – alsof ze wachtte totdat haar familie terug zou komen. Maar dat deden ze niet.”, vertelde Janine aan ‘The Dodo’. Ze had de hulp van de bewoners nodig, om haar te laten weten waar het hondje naar toe ging. Maar dat bleek niet makkelijk te zijn.

De eerste en tweede dag kon ze haar eten geven. Maar elke keer als ze haar probeerde aan te lijnen vluchtte ze weg. Janine plaatste een bericht op haar Facebook pagina zodat bewoners haar konden helpen de hond te lokaliseren.

Lees ook  Jennifer Hoffman laat niets aan je verbeelding over met pikante spiegel foto!

Het park was drukbezocht, dus de viervoeter ging steeds verder en verder vluchten. Na twee dagen zoeken kon niemand haar vinden. Iedereen begon zich ernstig zorgen te maken.

Toen kreeg Janine een telefoontje, het hondje was slapend gespot onder een veranda. Ze haastte zich naar de locatie. “Ik had haar bijna te pakken, maar ze vluchtte weer”, vertelde ze.
Een paar uur later streamde Janine een live video op de Facebook pagina van ‘Speranza Animal Rescue’. Ze gaf een update over haar zoektocht naar het hondje. Ze had wederom een telefoontje gekregen dat de viervoeter was gespot. Dan richt ze de telefoon op de passagiersstoel. En wie zit daar? Het hondje!

Lees ook  Vliegtuigmaatschappij zet 80-jarige blinde vrouw op verkeerde vlucht en bieden beledigende excuses aan.

Eindelijk was het gelukt om haar te vangen! Bij de dierenarts werd haar leeftijd geschat op zo’n tien jaar. Carla, zo noemde Janine haar, had geen microchip en was bijna negen kilo te licht. Er was nergens een missend hondje met haar eigenschappen gerapporteerd. Naar alle waarschijnlijkheid was Carla gedumpd.

Het arme hondje was doodmoe en kon haar oogjes nauwelijks open houden, na haar redding. Nu kan ze lekker uitrusten en bijkomen. Zodra ze er klaar voor is, zal er naar lieve baasjes voor haar worden gezocht!

Hieronder kan je het filmpje zien waar Janine een update geeft met de lieve viervoeter naast haar! Gelukkig heeft Carla een veilig onderkomen kunnen vinden.

Deze kinderen vinden een auto begraven in de achtertuin en 40 jaar later kan de politie de misdaad oplossen

Brandweer krijgt onverwachte hulp bij het preventief verwijderen van boom tijdens storm