in

Hondje Tero zit urenlang vast in bumper van auto na aanrijding

Na een aanrijding zat een hondje urenlang vast in de bumper van een auto. Gelukkig had het dier geen enkel schrammetje.

Tijdens een tocht van het Duitse Bullenhausen naar Hamburg, afgelopen dinsdagochtend, voelde een 59-jarige bestuurster een klap, berichtte de Politie Hamburg in een persbericht. De vrouw stapte uit, maar zag in de duisternis niets op de weg liggen en vervolgde opgelucht haar reis naar werk.

Op bijna dezelfde tijd meldde een inwoonster uit Bullenhausen dat haar 13-jarige Dwergschnauzer vermist was. Ze zag dat hij door een auto werd geraakt en vast bleef zitten, maar kon het kenteken door alle emoties niet meer herinneren.

De bestuurster had niet door dat de vermiste hond, Tero, in haar bumper vast zat. De vrouw parkeerde haar auto en ging aan het werk. Uren later kwam ze terug en hoorde de arme hond zacht janken. Tot haar grote verbazing zat het hondje vast in de bumper.

Na vele uren wist de brandweer Tero eindelijk te bevrijden. Erg tevreden was hij niet, want de hond probeerde de brandweermannen tijdens de reddingsoperatie nog te bijten.

Gelukkig kwam Tero met de schrik vrij een had hij geen enkel schrammetje! Na een tijdje kon hij worden herenigd met zijn dolblije baasje uit Bullenhausen.

De politie uit Hamburg plaatste een foto van de hond op sociale media met het verhaal en schreef erbij dat niet alleen katten meerdere levens hebben.

Het had veel erger af kunnen lopen. Het is fantastisch dat Tero er ongedeerd vanaf is gekomen, meestal zijn de gevolgen een stuk erger.

Moeder plaatst foto’s van haar nagels op Facebook – krijgt onmiddellijk een bericht waarin staat dat ze medische hulp moet zoeken

Vrouw koopt een schattige puppy bij de dierenarts, maanden later ontdekt ze haar grove fout