in

Hondentrimmer opent kapsalon midden in de nacht om zwerfhond vol met vlooien te zorgen

Een ander kapsel kan een leuke manier zijn om voor een nieuwe look. Het kan ook zorgen voor dramatische veranderingen in iemand humeur en geluk.

De kracht van een goed kapsel is niet alleen weggelegd voor mensen. Deze hond, achteraf Lucky genoemd, had het geluk om ook hiervan te profiteren.

Lucky werd bijna op een weg in Florida aangereden. Gelukkig werd hij tijdig weggehaald.De 4-jarige hond was er slecht aan toe. Zijn vacht zat vol klitten en was veel te lang.

Zijn voormalige eigenaar zorgde dan wellicht niet voor hem, maar veel vreemden kwamen tezamen om zijn leven te verbeteren.

Op de nacht waarop hij werd gevonden, plaatste Mary Dixon een Facebookpost in de hoop dat iemand hem kon helpen, tot de volgende ochtend hij naar een opvang zou worden gebracht.

Hondentrimmer Kari Fali zag haar verzoek en was bereid om de hond te verzorgen, hoewel het al middernacht was.

Normaal duurt het ongeveer anderhalf uur om een hond goed te trimmen. Voor Lucky was er drie uur nodig.

Kari vertelde InsideEdition: „Ik wist dat het slecht zou zijn, maar niets had me hierop voorbereid. Het stonk naar de dood en de hond kon niet lopen.”

De wonderbaarlijke metamorfose deed Lucky op een compleet andere hond lijken. En nog beter, met zijn nieuwe uiterlijk en innerlijk, was de viervoeter weer in staat om te kwispelen!

Sindsdien is de hond door een lief gezin geadopteerd en komt hij nog regelmatig terug bij Kari voor een gratis trimbeurt!

Idioot valt oudere vrouw midden in de nacht op verlaten straat aan – kijk nu als ze wraak neemt

Man springt in bevroren meer om vermist hondje te redden