in

Hondenoppas zorgt maandenlang voor Duitse herder: Zie nu haar reactie wanneer haar baasje opdaagt

Iedereen die een hond heeft weet hoe moeilijk het is om hen los te laten. Het zijn niet alleen dieren, de meeste mensen beschouwen ze als deel van de familie.

Maar soms moet je ze een tijdje alleen laten, als je op reis bent bijvoorbeeld. Of misschien ben je een tijdje weg voor het werk, lig je in het ziekenhuis of is de familiesituatie veranderd.

Lees ook  Dochter Steven Spielberg (23) gaat eigen p*rnofilms maken: “Mijn ouders hadden dit nooit kunnen weten”

En goed, zelfs al weet je dat je hond het goed stelt bij zijn oppas, toch kan het lastig voor je zijn als je weg bent van je trouwe viervoeter.

Freya werd maandenlang gescheiden van haar baasje. Toen ze eindelijk opnieuw herenigd waren, was haar baasje vastberaden om haar eens goed te verrassen.

Hij glipte het huis binnen waar Freya verbleef, en verstopte zich achter het raam. Toen wachtte hij tot de hondenoppas de deur opende. Stel je Freya’s reactie maar eens voor toen ze zag wie er plots voor haar stond!

Lees ook  Een moeder plaatste een bericht op haar dochter’s Facebook pagina, wetende dat haar dochter dit nooit meer zal doen

Freya blafte op het eerste zicht enorm luid, maar al snel sprong ze in zijn armen.

Hieronder kan je de prachtige reünie zien – die intussen meer dan 1,3 miljoen mensen werd gedeeld!

Deel als je ook van honden houdt!

Ondertussen in Den Haag. Zwerver eet een gebraden reiger op

Man schreeuwt in restaurant tegen moeder dat “haar baby zijn bek moet houden”, dan schiet een vader te hulp en maakt haar sprakeloos