in

Hondenkapper opent in het midden van de nacht om hond spoedbehandeling te geven. 3 uur later is zijn transformatie compleet.

Niemand weet hoe Lucky in het midden van een drukke snelweg belandde. Maar gebaseerd op zijn uiterlijk was een ding zeker: de hond was er slecht aan toe. Toen Lucky op een snelweg in Florida gevonden werd, zat hij onder een dikke massa vacht – een duidelijke hint over zijn droevige verleden.

Maar dankzij een hartverwarmende redding en totale transformatie is Lucky nu veel beter.

Kari Falli is eigenares van BGE Grooming, een hondenkapsalon in Seminole County. Als ze even niet aan het werk is met de honden van haar klanten, wijdt Kari haar tijd aan het trimmen van verlaten dieren die behoefte hebben aan een makeover, waardoor ze later een betere kans hebben om geadopteerd te worden.

Kari stootte op een Facebookpost van een vriend over een arme hond die moederziel alleen op een snelweg werd aangetroffen. Het dier was er slecht aan toe en Kari voelde meteen dat ze moest helpen – zelfs al betekende dat ze haar deuren in het midden van de nacht moest openen.

Lees ook  Serveerster kan haar 4 kinderen niet meer te eten geven als haar man doodgaat aan kanker. Dan kijkt ze naar de rekening en ziet dit …

“Van zodra ik het bericht zag wist ik dat de hond ONMIDDELLIJK hulp nodig had”, vertelde Kari. “Ik contacteerde de vinder van de hond en vertelde hen om rond middernacht naar mijn kapsalon te komen en dat ik hem gratis zou verzorgen.”

Voor Kari, die al heel wat verwaarloosde honden heeft gezien, was Lucky een extreem geval.

“Het was echt de meest schokkende situatie die ik ooit gezien had”, vertelde ze. “Hij rook naar de dood. Hij kon niet wandelen. Hij kon niet poepen. Zijn hele lichaam was gemummificeerd. Hij zat onder de vlooien.”

Ze weigerde hem als een hopeloos geval te beschouwen.

De volgende drie uur begon Kari hem uit zijn harige gevangenis te bevrijden. Langzaam maar zeker kwam zijn ware aard tevoorschijn.

Om 3u00 was de transformatie compleet – maar het was een lang en uitdagend proces geweest. Als bij wonder bleef Lucky tijdens de behandeling erg rustig. Hij klaagde niet een keer.

Lees ook  Verloofd paar beseft dat ze op dezelfde dag in hetzelfde ziekenhuis zijn geboren – al snel wordt er meer bizar nieuws ontdekt

“Het was alsof hij wist dat we hem aan het helpen waren.”

Nadien kreeg Lucky nog een warm bad – misschien wel het eerste in zijn hele leven.

Na dit badje werd de hond overgebracht naar een dierenarts, die vaststelde dat hij zowel blind als doof was. Hij had geen microchip zodat het opsporen van zijn oorspronkelijke eigenaar moeilijk was.

Maar nu is hij eindelijk in goede handen.

Lucky stelt het ondertussen heel wat beter. Momenteel wordt hij verzorgd door een pleeggezin en Lucky is lang niet meer zo onzeker.

“Hij wordt elke dag beter”, zegt Kari.

Als de tijd rijp is, zal Lucky voor adoptie vrijgegeven worden, waarna hij hopelijk overladen zal worden met liefde en genegenheid.

Bekijk de onderstaande video om de transformatie van Lucky met je eigen ogen te zien en DEEL dit met je vrienden!

Hond stort bij hun deur in elkaar – dan zien ze een berichtje aan zijn halsbandje en grijpen de telefoon.

Ze gieten kokende olie over deze hond. Maar wat ze later met haar puppy’s doet, smelt iedereens hart!