in

Hondenbaasje komt thuis en ziet bebloede muren – dan ontdekt hij de verschrikkelijke waarheid

De personen die een inbraak in een huis in de Amerikaanse stad Virginia hadden geplant waren er van overtuigd dat ze op alles voorbereid waren. Ze dachten alles nauwkeurig geplant te hebben.
Er was niemand thuis, dus de inbreker(s) hoefden niet bang te zijn dat ze betrapt of gestoord zouden worden tijdens hun inbraak. De inbreker(s) hadden alleen niet verwacht dat de bewoners een hond hadden die op het huis paste, wanneer de familie weg was.

Tristan Murrin zag geen enkele sporen van inbraak toen hij zijn oprit opreed. Toen hij de deur opendeed schrok hij. Het gezin werd namelijk begroet met een echte horror scene, schrijft ABC 8.
Het bleek dat de hond van het gezin, Oden, niet erg blij was met de indringers. De hond had op de inbrekers gejaagd en ze flink hard gebeten. Het was duidelijk dat de inbrekers niks hebben kunnen stelen. Ze waren waarschijnlijk gelijk op de vlucht geslagen, nadat ze kennis hadden gemaakt met de beet van Oden. In de onderstaande foto’s zie je waar je de familie mee werd begroet

Lees ook  Deze school voert opnieuw “billenkoek” in om ongehoorzame kinderen te straffen – Ben jij het hiermee eens?

Tristan besloot om de foto’s van het voorval te delen op Facebook, waar de foto’s velen malen werden gedeeld.

“Ik kan niet meer trots op hem zijn. Het is een fantastisch ras, dit is waarom iedereen die geen hond heeft het zou moet overwegen. De Duitse herder is een fantastisch ras ”, vertelt een trotse Tristan over zijn hond.

Je vraagt je misschien af waarom de familie zo’n agressieve hond in huis heeft. De hond is echter onder normale omstandigheden een hele lieve en zachtaardige hond. De kinderen uit de buurt vinden het hartstikke leuk om met de hond te spelen. Daar voegt Tristan aan toe dat Oden voor het voorval nog nooit iemand had gebeten.

Lees ook  Hond bevrijd van leven aan ketting, zijn reactie als hij voor de eerste keer de oceaan ziet, gaat viraal.

“Ik denk dat de hond aanvoelde dat de inbreker niet in het huis hoorde en daar reageerde hij op”, vertelde Tristan aan ABC 8.

Hieronder is een nieuwsreportage over het voorval te zien. Vergeet niet dit artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook, laat ons ook weten wat je er van vindt in de reacties!

Medewerkers gooien boze 92-jarige uit de bank, dan brengt de politie hem terug om hem te helpen

4 vijfdegroepers kleden zich als baby´s, kijk hoe ze overeind komen en de hele aula aan het lachen maken