in

Honden worden elk jaar levend gevild en gekookt tijdens het honden eet festival in China!?

Ze waren dit jaar al volop aan het voorbereiden voor het Chinese honden eet festival in Yilin, Guangxi Zhuang, China. Lokale bewoners wachtten tot de honden aankwamen zodat ze konden werken. Terwijl de handelaren hun handen vol hadden, probeerden ze wanhopig de vraag naar hondenvlees te vergroten.

Duizenden honden werden vanuit het hele land naar de stad Yulin gebracht.

Het zijn vaak gestolen huisdieren of wilde honden waarvan de handelaren denken dat niemand ze mist.  De hondjes zitten opgesloten in kooien zonder eten en water. Ze hebben ook geen ruimte om te ademen. Hun reis kan soms een paar uur duren maar soms ook twee of zelfs drie dagen. Sommige honden overleven deze reis niet eens.

Hier houd een klant een puppy vast voor het hondenvlees festival.

Lees ook  Jongetje gebruikt al zijn spaargeld om fiets te kopen voor pompbediende zodat hij naar werk kan

Wanneer ze aankomen in Yulin worden ze verkocht aan restaurants of privé chefs. Om voor de versheid van het vlees te zorgen worden ze in kleine kooien bewaard in de buurt van de hoofdwegen, zodat klanten de honden zelf kunnen uitkiezen, welke ze willen opeten.

De hondjes worden vastgehouden in kooien om er zeker van te zijn dat het vlees vers is.

Lokale mensen uit Yulin waren extreem blij dat het festival in hun stad werd gehouden en zeiden dat ze het lekkerste hondenvlees van de hele vleesmarkt bereidden.

Tijdens het festival consumeren de mensen ongeveer 300.000 kilo hondenvlees.

De gemeente in Yulin doet net alsof er niks aan de hand is. Dit is niet alleen immoreel maar ook illegaal: al mag hondenvlees verkocht worden in het land, moeten de verkopers wel een zogenaamd “Gezondheids certificaat” hebben om te laten zien waar het vlees vandaag komt, maar de honden zijn bijna allemaal gestolen huisdieren of ze zijn verdwaald.

Lees ook  Vrouw vliegt wereld over zodat hond niet wordt opgegeten

Meer dan 10000 honden werden gebarbecued bij de editie van vorig jaar.

Andere honden werden levend gekookt.

Sommige honden worden gered door vrijwilligers, en dat wordt steeds meer als we dit met zijn allen delen.

Deel dit bericht met iedereen en laat je stem horen, met zijn alleen kunnen we hier wat aan doen! Laat je horen, want deze honden hebben ons meer nodig dan ooit! Wij geloven in de mensheid en wij hopen dat je dit deelt zodat we deze hondjes kunnen redden.

Wat gebeurt er als je je kind achterlaat in een snikhete auto? Bekijk de video voor het schokkende resultaat!

Kleine jongen zegt dat eigenaresse van kinderdagverblijf vreemd doet, dus plaatst haar man een camera om bewijs te kunnen verzamelen