in

Honden willen maar niet van elkaar scheiden wanneer ze in asiel zitten – hun verzorgers besluiten om een uitzondering te maken

Net zoals mensen, hebben ook dieren gevoelens. Ik weet niet hoeveel keer ik dit nog zal moeten bewijzen.

Daarom hebben dieren net zoals mensen de behoefte om geliefd te worden, en nood aan vrienden en familie. Anders hebben ze het risico dat ze zullen lijden aan eenzaamheid.

Dood achtergelaten worden op straat, of naar een asiel worden gebracht is een traumatische ervaring voor elk huisdier. Daarom maakt het me warm om twee honden te zien die er een hechte vriendschap op nahouden met elkaar ondanks hun slechte omstandigheden.

Twee honden, genaamd CC en Chewbacca, kwamen in het asiel terecht nadat hun baasjes een baby kregen en besloten om hun huisdieren niet langer te houden.

Ze besloten dan maar om de twee honden te droppen in het dierenasiel van Rescue League, in de Amerikaanse staat Iowa.

Lees ook  Moeder laat dochter slapen met oudere man zodat zij plastische chirurgie kan betalen

Het is moeilijk om de wanhoop te vatten wanneer ze onteigend worden door hun enige familie die ze ooit gekend hebben, en achtergelaten worden met een onzekere toekomst.

Ondanks hun moeilijke tijden, kunnen deze twee dieren op elkaar rekenen.

Telkens wanneer een nieuwe asielmedewerker naar hun kooi gaat, vonden ze CC en Chewbacca samen.

Hun duidelijke verschil in grootte leek nooit echt een probleem te zijn. In plaats daarvan was het duidelijk dat de liefde en vriendschap die hen verenigde enorm sterk was.

Samen vochten ze tegen de angst en eenzaamheid die ze voelden door het achterlaten geworden door hun baasjes.

Hun relatie was zo sterk dat het asiel besloot om een uitzondering te maken voor de twee. Deze twee honden zou ofwel samen worden geadopteerd ofwel helemaal niet. Maar nooit zouden ze van elkaar gescheiden worden.

Lees ook  Rachel Hazes weer op zoek naar liefde: ‘Ik ben weer aan het daten…’

Toevallig werd een foto van het duo geüpload op Facebook, en dankzij de kracht van sociale media ging het bericht snel viraal.

Als gevolg daarvan, werd al snel een familie gevonden die beide honden wilde adopteren! Nu kunnen deze twee samen gelukkig zijn in hun nieuwe thuis, en kunnen ze knuffelen en spelen zo vaak ze maar willen!

We hebben allemaal een schouder nodig om op te steunen, niet waar?

Deel dus aub dit verhaal van liefde, vriendschap en affectie! Laten we CC en Chewbacca helpen op weg naar een mooie toekomst!

Tiener met “Ik ben een dief” tattoo op zijn voorhoofd werd gearresteerd voor … stelen.

Roekeloze vader die met dochtertje bungeejumpt zorgt voor veel ophef