in

Hond ziet dierenarts die hem behandelde voor het eerst terug en herkent hem meteen

Smokey de hond werd vorig jaar gered door de brandweer. Hij was in een daklozenkamp aan een boom vastgebonden toen een bosbrandje uitbrak.

Het arme dier had derdegraads brandwonden over zijn hele rug. De brandweer vond de hond, knipte zijn ketting door en brachten hem naar ‘Peggy Adams Animal Rescue League’, zoals ze op hun Facebook pagina schrijven.

Lees ook  Zo zag ze eruit voordat ze €50.000 aan operaties spendeerde. Op de 2e foto zie je hoe ze veranderd is… ONGELOOFLIJK!

Nadat de viervoeter uit levensgevaar was verbleef hij twee maanden in het ‘Jupiter Pet Emergency and Specialty Center’ om te herstellen. Daarna werd hij geadopteerd door een van de medewerkers, dr. Katelyn Thomas.

Tijdens zijn herstel werd hij geholpen en verzorgd door dr. Latimer, en in het onderstaande filmpje is duidelijk te zien dat de pup hem niet is vergeten!

Lees ook  Moeder slaat baby bont en blauw met lepel, de straf van de rechter maakt het internet woedend

Het is geweldig om te zien hoe dankbaar Smokey is voor alle zorg en liefde die hij kreeg tijdens zijn verblijf! Bekijk de prachtige beelden hieronder en vergeet deze niet te delen met jouw vrienden en familie zodat zij ook hiervan kunnen genieten!

Deze vrouwen delen hun post-geboorte foto’s en vergelijken deze dan met die van Kate Middleton

Verloofd paar beseft dat ze op dezelfde dag in hetzelfde ziekenhuis zijn geboren – al snel wordt er meer bizar nieuws ontdekt