in

Hond zat al heel zijn leven vastgeketend – maar dan verandert alles als de vreemde haar benadert!

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

“New Mexico Dog” is een organisatie die zich inzet voor honden in nood ,in de Amerikaanse staat New Mexico. In deze staat in het verboden om honden vast te ketenen zonder toezicht van de baasjes. Vanwege deze wet konden ze vijf verwaarloosde honden redden, schrijft The dodo.

Een van de honden heette Violet. De hond was er erg slecht aan toe. Violet zat helemaal onder de vlooien en had al te lang geen water en voedsel meer gehad. De tweejarige hond had in heel haar leven nog nooit vrijheid gekend.

Lees ook  Crowdfundingcampagne redt ontsnapte koe Hermien van de slachtbank.

Het baasje zat vast in de gevangenis voor een andere misdaad, met als gevolg dat de honden verwaarloosd en verlaten achtergelaten werden. Als de dierenrechtenorganisatie er niet was geweest dan hadden de honden het waarschijnlijk niet overleefd.

Violet was er het slechts aan toe. De dierenartsen vonden zelfs maden die aan het knagen waren aan de huid van het arme beestje.

Door de slechte gesteldheid van de hond, duurde de herstel periode relatief langer dan bij de andere honden, maar de dierenartsen zijn er zeker van dat de hond helemaal zal herstellen.

Lees ook  7 symptomen waaraan je kunt herkennen dat je teveel stress hebt

Ze is zelfs al weer aan het spelen, wat heel mooi is om te zien! Binnenkort kan ze worden geadopteerd door een liefdevol gezin, iets wat de lieve hond meer dan verdient!

We zijn heel erg blij dat de dieren gered zijn! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Hij geeft zijn vriendin een halssnoer: 1,5 jaar later ontdekt ze wat er binnenin zit en gilt.

We gebruikten pleisters de hele tijd op de verkeerde manier – deze truc moet je gezien hebben