in

Hond wordt gered maar weggehaald van haar pasgeboren pups, reünie die volgt is prachtig om te zien

De Shih-Tzu hond genaamd Asha Attie werd hoogzwanger achtergelaten in een asiel. Het werd al snel duidelijk voor het personeel dat het teefje ernstig verwaarloosd was, omdat haar vacht helemaal vervilt en dof was en vol met vlooien zat. Niet veel later beviel Asha in het asiel van een nestje puppy’s, schrijft Little Things. De vacht was zo vies dat deze haar belette om haar vier pasgeboren puppy’s te voeden. Dit vormde een levensbedreigend probleem voor de pasgeboren puppy’s, omdat zij net na de geboorte op hun kwetsbaarst zijn.

Lees ook  Rosanna uit Temptation Island ondergaat binnenkort twee nieuwe operaties

De non-profit organisatie Stichting Bill werd ingeschakeld in de hoop dat zij konden helpen om het jonge gezin een kans te geven. Het personeel stapte onmiddellijk in de auto en na een paar uur waren ze op ter plekke om het teefje en haar pups op te halen.Ze werden eerst naar de dierenarts gebracht, waar Asha geschoren werd om er zodoende voor te zorgen dat de pups zo snel mogelijk gevoed konden worden door hun moeder. Het duurde meer dan 90 minuten om haar vacht te scheren!

Lees ook  Pas op: gevaarlijke windstoten tijdens storm Ciara dit weekend

Wanneer de moeder uiteindelijk wordt herenigd met haar pups straalt ze van geluk en opluchting. Het duurt slechts een paar seconden voordat het teefje haar pups kan voeden. We zijn blij te kunnen melden dat het hele gezin gelukkig is, gezond en wel en dat ze allemaal een baasje hebben gevonden.

Wat fantastisch dat mensen van organisaties zoals de Stichting Bill altijd klaar staan voor verwaarloosde dieren! Deel deze video met je vrienden als je het hier mee eens bent.

Bronte was een zwerfhond, werd aangereden en afgedankt – maar verloor nooit de wil om te leven

Marechaussee schiet man neer op Schiphol die dreigde met mes