in

Hond werd gevonden in een schoenendoos in een steegje, dan ontdekken ze iets ernstigs

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

We hebben al vaker artikelen geschreven over de prachtige dingen die de dierenrechtenorganisatie “Hope For Paws” doet. Het werk wat ze doen voor dieren in nood is bewonderenswaardig. De organisatie heeft in de loop der jaren al veel honden gered.

In de onderstaande video zien we één van de reddingen die de organisatie heeft verricht. Het verhaal gaat over een kleine zwerfhond. De Chihuahua werd gevonden in een oude schoenendoos. Daarin voelde de viervoeter zich veilig.

Lees ook  Hond Frodo krijgt de liefde die hij nodig heeft en maakt een ongelooflijke transformatie door

De buurtbewoners merkte de hond op en begonnen hem te voeden. Uiteindelijk contacteerde zij meerdere plaatselijke organisaties. Eldad Hagar en Loreta Frankonyte van Hoper for Paws kwamen een kijkje nemen.

Ze liftte de hond op, toen ze haar eenmaal gevonden hadden. De hond bleek een poot te missen. Op het moment dat ze gevonden werd, was ze niet in staat om te bewegen. De hond werd meegenomen naar de dierenarts.

Hier werd ze grondig schoongemaakt, de viervoeter zat namelijk ook helemaal onder de luizen. Het arme dier had, naast een missend pootje, ook last van bloedarmoede. Hiervoor werd ze ook bij de dierenarts behandeld. Na meerdere weken intense behandeling, ging het steeds beter de hond, die inmiddels de naam Princess had gekregen.

Lees ook  Op straat aangetroffen zwaargewonde man (33) overleden

Princess is nu in veilige handen van Hope For Paws en zal hopelijk snel een thuis vinden voor altijd.

We zijn heel erg blij dat Princess gered is! Elk dierenleven telt, heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

Dierenliefhebbers vinden zwangere hond in het bos – kijken dichterbij en maak een gruwelijke ontdekking

Pasgeboren baby weigert te eten, dagen later ontdekt familie het gruwelijke