in

Hond werd achtergelaten om te sterven met mond en pootjes vastgebonden – kijk nu wanneer 2 loodgieters hem redden.

Carlos Carrillo, een loodgieter uit Robstown, Texas, was op een ochtend met zijn collega onderweg naar het werk toen hij in een gracht langs de kant van de weg iets opmerkte. Hij vertraagde zijn auto om het zaakje te onderzoeken.

Het was een hond!

Hij stopte onmiddellijk en stapte uit om de arme hond te helpen.

Toen de twee van dichterbij keken, zagen ze dat de poten en de mond van de hond vastgebonden waren. De loodgieters wilden de hond van deze doodstraf redden en schoten meteen in actie.

Lees ook  Man houdt het verkeer tegen door de weg te blokkeren met z’n auto. Wat er zich aan de andere kant bevindt, laat me sprakeloos achter.

Nadat ze de hond bevrijd hadden, trokken ze meteen naar Peewee’s Pet Adoption, een nabijgelegen asiel. De hond was helemaal niet agressief, gezien wat hij allemaal had meegemaakt. Hij wist duidelijk dat hij gered was!

Zijn aardige inborst is goed nieuws voor het personeel dat een nieuwe thuis voor hem zoekt.

De hond was in goede gezondheid en had alleen last van wormen, waarvoor hij behandeld wordt. Tijdens de behandeling merkte de dierenarts dat hij maar met zijn staart bleef kwispelen. Deze hond wilde wanhopig liefde.

Lees ook  De man die ontsnapte uit Alcatraz schreef na 50 jaar op de vlucht een brief aan de FBI

Het is ronduit hartverscheurend dat iemand in staat is om een hond op deze manier te dumpen. Hij heeft geluk dat hij gevonden werd en wordt nu behandeld met de liefde en het respect dat hij verdient.

DEEL dit verhaal met happy end met je vrienden!

Verwilderde kat werd in kelder gevonden met 2 kilo vacht – kijk nu deze ongelofelijke transformatie.

Moeder denkt dat kat stierf bij brand – kijk als ze thuiskomt en iets schokkends ontdekt