in

Hond was jarenlang blind, maar zijn baasjes laten hem opereren, wat prachtig is om te zien

Blind of slechtziend zijn, brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Dat geldt voor mensen, maar ook voor honden. Hoe ga je als eigenaar van een blinde hond om met die handicap. Honden kunnen over de jaren staar ontwikkelen, maar ook kunnen honden van jongs af aan blind zijn.

Dat was zo bij de drie jaar oude cocker spaniël genaamd Olive. Olive heeft sinds zijn geboorte al een visuele handicap. Het hondje heeft nooit echt kunnen zien. Zijn baasjes wilde natuurlijk het beste voor hun viervoeter.

Lees ook  De man voert elke dag om stipt acht uur een groep vogels, maar kijk wat er gebeurt als hij iets later komt

Daarom besloten ze om Olive te laten opereren. Zo’n operatie is natuurlijk nooit zonder risico’s. Het pakte gelukkig goed uit voor Olive. Als het stel de viervoeter na zijn operatie ophaalt bij de kliniek, kan het beestje voor het eerst in zijn leven zien! Er gaat een wereld voor hem open. Voor de eerste keer ziet hij zijn baasjes en voor het eerst ziet hij hoe het verkeer op straat voorbij raast.

Lees ook  Het nichtje van prinses Diana, Kitty Spencer, is ondertussen volwassen geworden, en zo ziet ze er vandaag uit

Het is erg vertederend om te zien. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Een fout die velen maken: 13 voedingswaren die je nooit in de koelkast mag bewaren

Mama ziet foto van gehandicapte zoon die gebruikt werd om hem belachelijk te maken – neemt recht in eigen handen.