in

Hond verdwijnt spoorloos een maand lang, dan ziet de jongen hem eindelijk weer terug!

Als je ooit een hond of kat hebt gehad, dan weet je dat huisdieren ontzettend snel een geliefd gezinslid worden. Kinderen houden van hun hond of kat alsof het hun eigen broer of zus is. Ze zijn vaak beste maatjes met hun huisdieren.

Dat was ook het geval voor het kleine jongetje uit dit verhaal. Alleen rende zijn beste maatje, de hond genaamd Kase, op een dag weg. De jongen was er kapot van. Dit gebeurde allemaal slechts enkele weken voor Kerstmis. De jongen kon niet aan cadeautjes denken, hij wou alleen maar zijn hond terug.

Lees ook  Vrouwen doen 1000 euro aan boodschappen, rekenen alleen pistoletje af met zelfscan

De familie spendeerde dagen, zoekende naar hun geliefde hond, maar het was helaas zonder succes. Weken ging voorbij zonder dat Kase gevonden werd. Na een maand begon de familie de hoop op te geven. Toen zag de moeder een hond in de tuin van de buren die erg veel leek op Kase.

Het bleek inderdaad Kase te zijn. De buren hadden de hond gevonden. De moeder had netjes de hond terug gevraagd en de buren hartelijk bedankt. Daarna ging ze naar haar zoontje en liet de hond in de auto.

Lees ook  Deze man bouwde zijn droomhuis over een vijver zodat hij kan vissen vanuit zijn woonkamer

Ze vertelde aan haar zoontje dat ze een verrassing voor hem had. In de onderstaande video zie je de hartverwarmende reünie tussen Kase en zijn maatje. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Zwanger paard ligt neer om te bevallen … Dan zijn haar eigenaars geschokt om een onmogelijk mirakel te zien.

Ontmoet Lucas – de spin die je spinnenfobie meteen zal genezen