in

Hond verdwijnt elke dag in het bos, wanneer baasje ziet wie hij ontmoet, is hij in shock!

We weten allemaal dat ware vriendschap geen grenzen kent. Maar deze ongewone vriendschap overstijgt alles wat ik ooit gezien heb.

Veel mensen kennen waarschijnlijk de Disneyfilm “Frank en Frey”, waar een vos en een jagershond beste vrienden worden. Het blijkt nu zelfs dat het geen fictieverhaal meer is!

Dit onscheidbaar duo menen het, en bewijzen dat echte liefde en vriendschap absoluut geen grenzen kent.

De hond Tinni en wilde vos Snusen zijn beste vrienden geworden.

Tinni woont in Noorwegen met zijn baasje, fotograaf Torgeir Berge, en Torgeir heeft hun mooie vriendschap vastgelegd op beeld.

Lees ook  Slechts 10% van de mensen kan dit raadsel oplossen … Kan jij het?

Het feit dat Tinni een hond is en Snusen een vos, lijkt geen probleem te vormen voor deze twee. Ze spelen en ravotten met elkaar, alsof ze al hun hele leven vrienden zijn.

Tinni en Snusen met zijn eigen ogen bezig zien heeft van hem een ware tegenstander gemaakt van de bontindustrie. Vossen worden gevangen in kleine kooien en worden gedood voor hun pels.

“Vossen zijn net als honden in hun gedrag en persoonlijkheid. Het maakt me droevig om te denken dat miljoenen vossen zoals Snusen gevangen worden en in kooien worden gestopt, om daarna gedood te worden,” schrijft Torgeir Berge op zijn Facebookpagina.

Lees ook  “Misvormde” hond geslagen en keer op keer gedumpt door families

“Ik ben zeker dat noch Snusen noch Tinni gelukkig zouden zijn indien ze gevangen zouden worden voor hun pels. Ik walg van de gedachte,” gaat hij verder.

Gelukkig is Snusen wild en vrij. Zowel hij als zijn vriend Tinni hebben genoeg ruimte om rond te rennen en samen nieuwe dingen te ontdekken in de Noorse bossen.

Wat een prachtige foto’s! Vriendschap komt inderdaad in veel verschillende vormen! Deel dit artikel met al je vrienden als het ook jou gelukkig maakt!

Gepubliceerd door Dailynieuws.nl. Klik aub op “vind ik leuk”.

Stewardess ziet ´help me´ in het toilet geschreven staan en belt politie

Romeo werd ´te lelijk´ genoemd. Maar kijk hem nu, hij is zo lief!