in

Hond vastgebonden aan stapel afval en achtergelaten om te sterven

Zijn gezicht was gezwollen en bloederig van mishandeling, hij was uitgehongerd, vastgebonden en helemaal alleen.

Dit breekt mijn hart. Sommige mensen mogen nooit in de buurt van dieren komen!

Hond Charlie was vastgebonden aan een stapel vuilnis, omringd door afval had veel pijn. Hij had geen andere keuze dan te blijven zitten tot iemand hem zou vinden.

Toen twee goede mensen Charlie eindelijk in het oog kregen, brachten ze hem naar Philadelphia Animal Hospital. Toen de dierenartsen hem onderzocht, ontdekten ze iets dat ze nog nooit eerder hadden gezien.

“We tilden zijn kaken op en de binnenkant van zijn wangen en lip waren volledig besmet met maden”, legt Adria Rebbecchi, directeur van communicatie voor het dierenziekenhuis, uit aan The Dodo.

Toen ze ontdekten hoe ernstig de situatie was, wisten ze dat ze geen tijd te verliezen hadden. De eigenaar van het dierenziekenhuis besloot de kosten te dekken van elke behandeling die Charlie nodig had.

Lees ook  De gewonde hond ligt op de rails, maar zijn maatje weigert weg te gaan als een trein komt aanrazen

De dierenartsen gaven Charlie onmiddellijk een kalmerend middel en brachten hem naar de operatiekamer. Maar omdat het weefsel in zijn gezicht zo beschadigd was, werden ze gedwongen grote delen ervan te verwijderen. Charlie werd wekelijks geopereerd, totdat zijn lip genas en begon terug te groeien.

Carlie’s verwondingen maakten het hem moeilijk om te eten, maar de dierenartsen voedden hem verschillende kleine maaltijden per dag, zodat hij langzaam weer kracht kon krijgen.

Langzaam maar zeker werd hij opnieuw fit en sterk – en ondanks alle pijn die hij had doorstaan, had hij veel liefde te geven.

“Hij liet de mensen die hem vonden naar hem toe lopen en hem oppakken, dus we gingen ervan uit dat hij lief was. Sindsdien was hij altijd blij om bij mensen te zijn en zal hij niet stoppen met likken en proberen te spelen. Gezien zijn toestand was hij zeer comfortabel rond mensen, “zegt Adria.

Lees ook  Ezel werd voor hongerige wolf gegooid, en ze werden de beste vrienden.

Natalie Barber werd al snel een van Charlie’s favorieten in het ziekenhuis. Ze werkt voor City of Elderly Love (COEL) en is gespecialiseerd in de verzorging van oudere dieren. Toen het tijd was om een ​​nieuwe pleegmoeder voor Charlie te vinden, aarzelde Natalie niet.

“Het gezin heeft een andere hond en hij houdt van gezelschap. Hij is ook behoorlijk ingenomen met de zoon van zijn pleegmoeder, Lucas, “zegt Adria.

Omdat Charlie micro-chipped was, is er nu een onderzoek naar wie Charlie’s vorige eigenaar was en hoe hij zo slecht werd behandeld.

Gelukkig gaat het nu goed met Charlie. Maar zoiets zou nooit mogen gebeuren! Like en deel dit verhaal om Charlie en de mensen die hem hebben gered te prijzen. <3

8-jarige jongen plaatst verborgen camera in bos – maakt ongelooflijke film en bewijst ongelijk onderzoekers

Seriemoordenaar snijdt en verminkt onschuldige dieren – zaait terreur bij alle diereneigenaren in het land