in

Hond van vier maanden hond wordt achtergelaten in een “high-kill” asiel, maar krijgt onverwachte hulp

De ene dag leefde hij gelukkig bij een gezin in het zuiden van Californië. De andere dag bevond hij zich plots in een asiel genaamd Carson Shelter, wat bekend staat als een “high-kill” asiel. De arme hond had niks verkeerd gedaan, maar toch was hij overgedragen aan het asiel omdat zijn gezin hem niet meer wilde.

Een high-kill asiel is een asiel waar de honden die na een lange tijd niet zijn geadopteerd zijn, worden ingeslapen. Niet de leukste plek voor honden dus. De hond, genaamd Toby, was bang van al het geblaf en de drukte in het asiel. Daarom spendeerde hij veel tijd slapend in zijn hok, proberende om zijn omgeving te negeren.

Lees ook  Dit is hoe Xelly Cabau er met én zonder make-up uitziet.

Toby had hulp nodig om een nieuw thuis te vinden. Een groep genaamd Saving Carson Shelter Dogs deelde een foto van de hond op hun Facebook pagina. De groep zet zich in om nieuwe baasjes te vinden voor de honden uit het desbetreffende asiel.

Toby was in eerste instantie erg schuw en wilde niet eens op de foto. Toen hij realiseerde dat de mensen hem wilde helpen, begon hij met zijn staart te kwispelen. Uiteindelijk heeft Toby een nieuw thuis gevonden. Iets waar we erg blij om zijn. Hopelijk hoeft hij geen nacht meer van zijn leven in een asiel te spenderen.

Lees ook  Vrouw betrapt eigen man die zijn moeder een flinke beurt geeft

Als uw een hond wilt in het gezin, overweeg dan een hond uit het asiel, maar wees er wel van op de hoogte wat dat met zich meebrengt en dat de hond niet na twee maanden weer in een asiel terecht komt.

Man red zwaar gewonde uil, die bedankt hem vervolgens op een merkwaardige manier

3 mensen sterven in autocrash: dan neemt 19-jarige deze foto en merkt een hartverscheurend detail op