in

Hond slaapt 11 jaar op straat, wordt wakker na een dutje en beseft dat zijn hele wereld is veranderd

Voor dakloze honden is het vinden van voedsel altijd een strijd.

Veel honden leven niet lang zonder een thuis, maar de hond in dit verhaal overleefde 11 jaar in de straten van Los Angeles.

Toen viel hij op een dag in slaap op een veranda en werd wakker om te ontdekken dat zijn leven compleet was veranderd.

De vrouw die eigenaar was van de veranda waar de hond sliep, had hem daar een paar dagen opgemerkt. Maar toen ze zag dat hij nergens naartoe ging, bracht ze hem naar haar huis en gaf hem de naam Solovino, of ‘hij kwam alleen’ in het Spaans.

Vervolgens nam de vrouw contact op met een organisatie genaamd Rocket Dog Rescue, die de hond naar San Francisco vloog om hem op weg te helpen naar een beter leven.

De organisatie zette hem op met een pleeggezin, maar na al die jaren op straat was Solovino niet gemakkelijk te verzorgen. Hij was niet sociaal en leek de meeste tijd bang. Dus verhuisde hij bijna anderhalf jaar van pleeggezin van pleeggezin naar huis, schrijft The Dodo.

Lees ook  Twee inbrekers worden verslonden door enorme hond

Pas nadat Carol Messina had gelezen over het tragische leven van Solovino op Facebook, zou de hond zijn eeuwige thuis vinden.

Carol nam de hond in huis, en in tegenstelling tot de andere families die hem eerder hadden verzorgd, onthulde ze de reden waarom de hond zo schichtig en weinig sociaal was.

 

Carol realiseerde zich dat de hond, die Carol hernoemde tot Solo, verschillende gezondheidsproblemen had die nog nooit eerder door iemand waren opgemerkt. Solo was bijna volledig doof, wat betekende dat hij op elk moment zou schrikken als iemand hem van achteren wilde aaien. En hij had ook problemen met zijn tanden waardoor hij uitgeput en constant pijn had.

Lees ook  Bejaarde p*dofiel verkr*cht meisje van 6 jaar en wat hij dan durft te beweren over het kleine meisje, is ronduit schandalig en schokkend

Dus in plaats van geld uit te geven aan een operatie die ze zelf nodig had, gebruikte Carol haar spaargeld om de tanden van Solo te repareren.

Toen kocht ze Solo een vest waarin ‘dove hond’ stond, zodat mensen hem niet van achteren zouden naderen en hem proberen te aaien.

Ze begon ook de lichten aan en uit te doen elke keer dat ze een kamer binnenkwam waar Solo was, zodat hij zou weten dat ze daar was.

En Solo kreeg zelfs een vriend in zijn appartement: Bailey, een hond die Solo vaak bezoekt.

Dankzij Carol heeft Solo nu het leven dat hij altijd heeft verdiend.

Deel dit artikel alstublieft als je ook denkt dat alle honden een huis verdienen en iemand die om hen geeft! Je bent een echte dierenheld, Carol. Meer mensen zouden moeten zijn zoals jij!

Mama hoort gekreun uit babyfoon komen – en is doodsbang om te ontdekken dat baby niet alleen is.

Oudere man slachtoffer van vandalen – nu wordt zijn wraak door duizenden mensen met lof onthaald