in

Hond redt zijn baasje van het spoor – wat een heldendaad!

Het blijkt maar weer dat honden ontzettend loyaal en trouw zijn. Deze hond redt zijn blinde baasje, nadat hij onwel werd bij het spoor.

Honden zijn ontzettend trouwe en loyale dieren. Dat blijkt maar weer eens uit dit verhaal.

Een 60-jarige man, en tevens blinde man, Cecil Williams liep met zijn blindengeleidehond. Het was zijn hond die zijn leven heeft gered.

Het was rond 09.30 uur in de ochtend toen de man op de trein aan het wachten was. Cecil moest naar de dokter, maar werd plotseling onwel. Zijn blindengeleidehond probeerde hem in balans te houden, maar dat mocht niet baten. De arme man viel op het spoor.

Lees ook  Deze beelden van leerkrachten in de meest absurde poses zijn hilarisch (foto’s)

Het lukte de viervoeter niet om zijn baasje naar boven te trekken. Andere mensen probeerden hulp te zoeken, maar een trein was al onderweg. Dat kon haast niet meer goed aflopen, zou je denken.

Zijn hond besloot toen maar de rails op te gaan. De viervoeter likte zijn baasje zijn gezicht, waardoor hij wakker werd. Een transportmedewerker vertelde het duo dat zij hun hoofden laag moesten houden. Dat was net op tijd, want de trein raasde langs hun gezichten.

Lees ook  Zwangere hond bij asiel zou slechts een paar puppies krijgen – maar de röntgenfoto had het helemaal mis

Het was een wonder dat het tweetal dit heeft overleefd. Ze hebben slechts kleine verwondingen opgelopen, maar zijn natuurlijk erg blij dat ze er überhaupt nog zijn.

Nadien gaf de man een interview. Hij is eigenlijk maar een iemand écht dankbaar: zijn hond Orlando. Bekijk de onderstaande video maar eens. Het duurt slechts anderhalf minuut en het is een bijzonder emotioneel verhaal.

Vind jij dit ook een leuke video? Deel dit artikel dan op social media met vrienden en familie.

Blinde man vestigt GoPro op zijn blindengeleidehond – beelden zijn schokkend

Continu verdwijnt er eten uit de oven uit de keuken. De camera verraad de dader!