in

Hond redt een hertje van een verdrinkingsdood

Mark Freeley liet op een gewone dag zijn twee honden uit. Echter bleek deze dag niet zo gewoon te zijn als andere dagen.

Zijn twee honden waren aan het spelen met andere honden, net zoals zij dat eigenlijk altijd doen. Ineens zag één van de honden een andere levend dier in het water liggen. Het was nog niet bekend wat het was en het water was ijskoud. Mark en zijn honden gingen er meteen op af, maar Mark had nog niet precies door wat er aan de hand was.

Lees ook  Baasje bedenkt geniaal plannetje om kat uit ondergrondse container te bevrijden.

Mark zijn hond probeerde een ander dier te redden. Zijn warmhartige hond wilde het andere dier op het droge trekken. Toen dat lukte, zag Mark pas wat er echt aan de hand was. Zijn dappere viervoeter had namelijk een gewond babyhertje in zijn bek. Zijn hond heeft het arme dier gered van een verdrinkingsdood.

De moedige viervoeter heeft het kalfje naar de kust weten te brengen. Het hondje keek zelfs nog of het dier nog wel leefde. Het kalfje was zo erg in paniek, dat hij opnieuw het water in rende.

Lees ook  Leraar choqueert leerlingen door puppy voor hun ogen aan vleesetende schildpad te voeren

Het dier werd daarop nogmaals gered. De dierenbescherming nam het vervolgens over. Het kalfje werd naar het lokale opvangcentrum gebracht en daar kreeg het de kans om weer te herstellen.

Vind jij dit ook een bijzonder verhaal? Vergeet dit artikel dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Deze tijger reageerde heel onverwachts op de geit

Mishandelde circustijger kent geen liefde: maar kijk haar reactie als ze een soortgenoot ontmoet