in

Hond raakt ernstig verbrand – nadat baasje haar vacht probeert te kleuren

De hond Violet is op weg naar herstel na zware brandwonden.

Haar eigenaar probeerde haar vacht kleuren met menselijke haarverf – en ze werd verbrand door de chemicaliën in de kleurstof, meldt Pinellas County Animal Services.

De foto’s van Violet worden nu over het internet verspreid als waarschuwing voor andere hondenbezitters.

Het was hier dat de arme kleine hond binnenkwam met ernstige brandwonden. Het dierenziekenhuis heeft foto’s van de hond op het internet geplaatst en ze verspreiden zich nu als een lopend vuurtje. Arme Violet had gezwollen ogen en ernstige brandwonden op haar huid, meldt ABC-kanaal WPBF.

Hoe is dit gebeurd? Alleen de vorige eigenaar van Violet kan dat beantwoorden … Maar wat er ook gebeurde, Violet kwam terecht in dit dierenasiel.

“Violets ogen waren dicht gezwollen, ze was slap en lusteloos, ze had duidelijke brandwonden op haar huid – we gaven vocht, pijnstillers en we wasten voorzichtig zoveel mogelijk van de chemische kleurstof weg als we konden,” de organisatie schrijft op zijn Facebook-pagina.

Lees ook  Vagina nagels zijn de nieuwste trend die je met eigen ogen moet bekijken

Maar de volgende dag gebeurde er iets:

“Toen wachtten we – Violet ging mee met onze dierenarts en we wachtten af. En ze kwam de volgende ochtend binnen en we waren verbaasd dat ze de nacht was doorgekomen. En we bleven wachten. Ze was niet in de war, sterker nog, ze wilde knuffelen. ‘

De revalidatie van Violet lijkt goed te vorderen. Ze vertoont positieve signalen, volgens de dierenartsen.

Tegelijkertijd schrijft het tv-kanaal dat het onduidelijk is of de vorige eigenaar van de kleine Violet hiervoor wordt gestraft.

Lees ook  Moeder van twee weigert kerstcadeautjes te kopen voor kinderen – zelfs al kan ze het zich veroorloven.

Uiteindelijk werd Violet een behoorlijke persoonlijkheid in het dierenasiel.

“Ze begon door de gangen te lopen, naar elk kantoor te gaan om snoepjes of knuffels of een zachte aai te vragen, altijd liep ze mee met onze dierenarts. Het was duidelijk – Violet was aan het herstellen en ze wilde dat iedereen het wist. ”

Nu willen de dierenartsen die Violet hebben behandeld een belangrijke boodschap verspreiden naar alle dierenbezitters: “Gebruik alleen producten die speciaal bedoeld zijn voor huisdieren of u kunt het leven van uw huisdier op het spel zetten.”

Hieronder zie je een foto van Violet die trots poseert met haar liefdevolle nieuwe eigenaar!

Help ons dit bericht te delen om iedereen ervan bewust te maken dat je NOOIT een dier zo zou moeten behandelen!

Deze ober vond het ongepast dat een 13-jarige meisje geen tip achterliet, tot hij haar briefje las

Een kind valt in gorillaverblijf in de dierentuin – dan komt er een enorme gorilla aanlopen en houdt iedereen zijn adem in