in

Hond plast tegen rug van man, dus hij trapt hem – een paar dagen later laat de waarheid iedereen in shock

Hoeveel je ook van honden houdt, niemand houdt ervan om over zich heen geplast te worden.

Maar dat zal ook niet snel gebeuren.

Vraag het Heinze Sánchez, een 27-jarige man uit Rio de Janeiro in Brazilië.

Een camera legde het moment vast dat een straathond naar hem toe liep en tegen zijn rug plaste. De man werd zo boos dat hij de hond probeerde te schoppen.

De video werd op het internet gezet en verspreidde zich razendsnel. De man werd snel bekritiseerd voor zijn reactie.

Heinze voelde zich slecht over wat hij had gedaan en wilde het goedmaken. Lees verder om erachter te komen wat hij deed.

Deze lieve en stoute pup moet hebben gedacht dat de rug van Heinze Sanchez de perfecte plek was om tegenaan te plassen en dacht er niet over na.

Toen Heinze daar achter kwam, sprong hij op en probeerde de hond te trappen maar die rende weg voordat hij geraakt werd.

Toen de video op het internet verscheen, bekritiseerden veel mensen Heinze omdat hij de hond pijn had gedaan. De man wilde uitleggen waarom en wilde het goedpraten.

Lees ook  Indiase ouders riskeren hun levens om hun kinderen te helpen vals spelen tijdens examens.

¨Ik joeg hem weg met mijn been, het was een instinctieve reactie maar ik wilde hem geen pijn doen,¨ legde Heinze uit in een Facebookbericht. ¨Een andere hond kwam naar me toe, en ik zei tegen hem ´Zie je wat je vriend zojuist bij me deed?¨

Na het ongelukkige incident en alle negatieve kritiek online, voelde Heinze zich zo slecht dat hij terug ging naar dezelfde buurt op zoek naar de hond.

¨Ik zocht in de buurt, en vroeg mensen of de hond een eigenaar had,¨ zegt Heinze. ¨Toen ik hem vond, riep ik hem en hij kwam naar me toe, kwispelend met zijn staart.¨

De twee begonnen te spelen en bleven da teen tijdje doen.

Heinze maakte toen een beslissing die heel mooi is, waardoor we hem misschien wel vergeven voor dat hij de hond probeerde te trappen.

Lees ook  Mama wordt naar het ziekenhuis gehaast om te bevallen. Wanneer de dokters zien wat ze in haar buik draagt, krijsen ze.

¨Ik besloot hem mee naar huis te nemen en hij ging mee. Hij is heel trouw, gaat nooit ver en huilt elke keer als ik het huis verlaat,¨ zegt Heinze. ¨Hij maakte een keer troep in het huis van de buren maar het is een goede hond.¨

Heinze noemde zijn vriend Enzo. ¨Ik noem hem zo omdat ik altijd heb gezegd dat als ik een kind zou krijgen, hij Enzo zou heten. Nu woont hij bij me en wordt gevoed en gewassen.¨

Hieronder kan je de beroemde clip zien van het tragische incident met de goede afloop.

Ik begrijp dat de man boos is als hij ziet da teen hond tegen hem plast, maar schoppen is geen oplossing – wat hij zelf later beseft. Ik ben blij dat hij het heeft goedgemaakt en iets moois heeft gedaan als de verantwoordelijkheid voor de puppy nemen.

We verdienen allemaal een tweede kans. Deel als je het daarmee eens bent!

Als de bruid haar sluier oplicht, wil haar man ONMIDDELLIJK de scheiding!

Baby kruipt over husky om ´hoi´ te zeggen – dan zet de vader de prachtige reactie van de hond op video