in

Hond ontsnapt aan gewelddadige eigenaar, maar waar hij vervolgens heen gaat? Tranen in mijn ogen…

Baxter werd mishandeld, verwaarloosd en kreeg geen enkele vorm van aandacht van zijn eigenaar. De nachten bracht hij door aan een paal waar hij aan vastgebonden zat. De hond leefde onder erbarmelijke omstandigheden, maar op een nacht raapte hij alle moed bij elkaar en wist zichzelf te bevrijden uit zijn verschrikkelijke positie. Hij ging op zoek naar een nieuw onderkomen waar hij wél de liefde, aandacht en zorg kreeg die hij zo hard nodig had. Oh, en tijdens zijn zoektocht kwam hij een hoop andere viervoeters tegen. Maar wacht tot je het einde van de video ziet…

Lees ook  ZE HEBBEN HEM! JOS BRECH GEARRESTEERD!

Hoe perfect is dit?! Het filmpje beschikt over humor, emotie, mysterie, veel schattige dieren en misschien wel het belangrijke: een krachtige boodschap die meteen overkomt. De video is eigenlijk een advertentie voor Blue Cross, een vrijwilligersorganisatie die al meer dan 100 jaar verlaten, zieke of gewonde dieren helpt. Met vier dierenziekenhuizen en twaalf opvanghuizen vormen zij een opvangnet, ook voor mensen die geen geld hebben voor een bezoek met hun huisdier bij de gewone dierenarts.

Lees ook  Bridget Maasland: Ik ben alleen verliefd op Dré

Er zijn nog zoveel eenzame dieren op de wereld die helaas niet zo veel geluk hebben als Baxter. Hoe meer mensen deze video zien, hoe meer bewustzijn er wordt gecreëerd en op die manier kunnen we allemaal een steentje bijdragen aan een beter welzijn voor dieren.

Vergeet deze krachtige video daarom niet te DELEN met je vrienden op Facebook!

Ze dept oranje oogschaduw over de tattoo op haar voet. Wanneer ze klaar is? Geweldig!

DREIGENDE SITUATIE kerk NIJMEGEN!, STRATEN afgesloten! POLITIE MASSAAL AANWEZIG!