in

Hond neemt afscheid van zijn overleden baasje.

Iedereen die het geluk heeft om een hond aan zijn zijde te hebben, weet wat voor ‘n ontzettend trouwe en liefdevolle dieren viervoeters wel zijn. Daarom is het des te pijnlijker wanneer je afscheid van hen moet nemen. Maar andersom is dat ook zo: wanneer de baasjes overlijden en hun beste vriend blijft alleen achter, dan voelen de honden net zoveel pijn en verdriet als mensen.

Kid Vinil was een bekende zanger in Brazilië en ook fervent hondenliefhebber. Maar na een lange opname in het ziekenhuis verloor de 62-jarige man zijn gevecht tegen zijn ziekte.

Lees ook  Ken je de ‘Vrouw met de baard’ nog? Dit is hem vandaag de dag:

De energieke viervoeter was altijd aan de zijde van de muzikant en beste vriend. Ook op de begrafenis kon hij dus niet ontbreken. Terwijl de rouwstoet aan de geopende kist afscheid nemen, lag Cosmo treurend op de grond.

Uiteindelijk tilde een van de vrienden van de muzikant de hond op om zijn baasje te kunnen zien. Met een droevige blik en gehuil nam ook Cosmo afscheid van zijn favoriete mens. Zijn reactie doet bij alle aanwezigen tranen in de ogen springen.

De muzikant zal voor altijd voortleven in het hondenhart van Cosmo. Dit is nog maar eens een voorbeeld van de onvoorwaardelijke liefde van een hond, die verder reikt dan de dood.

Moeder schrikt zich rot als ze déze foto van haar zoontje goed bekijkt

Soldaat wandelt gevangenis binnen met een hond. Kijk nu de reactie van de puppy wanneer hij deze gevangene ziet.