in

Hond met kanker gevonden voor kelderraam van vrouw, helemaal bedekt onder de bitterkoude sneeuw.

Patsy Sumpter uit Eden Prairie, Minnesota, laat haar puppy Buddy elke dag uit. De 13-jarige puppy is blind en vecht tegen kanker, maar is nog altijd goed getraind. Wanneer Sumpter hem uitlaat, komt Buddy altijd terug, maar woensdagavond 10 januari was een ander verhaal. Ditmaal riep Sumpter hem, maar hij was nergens te bespeuren.

“Normaal gaat hij in het bos en komt altijd terug”, zei ze. “En hij kwam niet terug.”

Ze riep hem, maar het werd laat en er was nog altijd geen spoor van de hond. De volgende dag ging Sumpter op zoek naar de hond.

Tot overmaat van ramp begon het die ochtend ook nog eens zwaar te sneeuwen. De verdwijning van Buddy werd nu een kwestie van leven of dood. De dagen gingen voorbij en Sumpter’s puppy was nog altijd vermist – maar er was een mirakel onderweg.

Lees ook  1-jarige komt thuis van kinderdagverblijf met gekneusd gezicht. Wanneer mama verklaring hoort, wordt ze helemaal gek.

Buurvrouw Emily Raguse gaat normaal nooit in de extra kamer in haar kelder, maar de volgende maandag voelde ze plots de noodzaak om er even een kijkje te nemen. Ze was het hele weekend weggeweest.

Toen ze de kamer betrad, zag ze aan het keldergat buiten een vreemd object. Het was een hond die in de bitter koude sneeuw lag opgerold. Raguse ging naar binnen om de hond te bedekken met een dekentje. “Hij was echt lethargisch, dus hij bewoog alleen zijn hoofd een klein beetje”, zei ze.

Buddy zat op een moeilijk bereikbare plek, want hij was in de afgesloten ruimte van het keldergat gevallen. Geen wonder dat hij niet kon terugkeren toen Sumpter hem riep!

Raguse had de puppy “Buddy” gedoopt zonder zelfs zijn echte naam niet te kennen. Van zodra de politie arriveerde, bepaalden ze dat de echte naam van de hond inderdaad Buddy was.

Lees ook  Moe van je werk? Dit bedrijf zoekt iemand die letterlijk betaalt krijgt om te slapen

Bleek dat een goddelijke interventie alles oploste voor Sumpter. Toen ze ontdekte wat er met de hond gebeurd was, was ze in shock.

“Het waren de ergste dagen van mijn leven”, zei Sumpter. “Ik kan niet geloven dat hij dat moest ondergaan.”

De twee vrouwen geloven dat Raguse die dag door een hogere kracht gedreven werd om de kamer binnen te gaan. Sumpter was altijd blijven bidden dat Buddy oké was. “Ik bad en bad, en het is gewoon een wonder dat ze hem gevonden hebben”, zei ze. “Ik denk niet dat hij het nog een nacht uitgehouden zou hebben.”

Gelukkig is deze oude hond nu weer thuis en kan hij voor de rest van z’n leven in een warme thuis wonen.

Emotioneel moment waarop koppel ontdekt dat ze 6 jaar na adoptie eindelijk zwanger zijn.

Aanstaande bruid “fat shamed” door fotograaf die haar verlovingsfoto’s maakte.