in

Hond loopt elke dag weg. Als mama ontdekt waar ze naartoe gaat, lopen de tranen over haar wangen …

Toen Dixie baby Danny leerde kennen, vertelden de artsen haar dat hij ontwikkelingsstoornissen had. De moeder van twee geadopteerde kinderen stoorde zich hier niet aan. Van zodra ze de glimlach van Danny zag, wist ze dat hij haar jongen zou worden.

Danny praatte erg gebrekkig. Zijn motorische vaardigheden waren beperkt en hij werd maar niet zindelijk. Dixie en haar echtgenoot Edward gaven hun kinderen alles wat hun hartje begeerde, maar aan een verzoek wilden ze niet ingaan: een hond.
Dan kwam het lot tussen.

De buur van het gezin, Dennie, trainde speurhonden. Ze trainde momenteel een hond genaamd Saki. Nadat Saki haar training voltooid was, zou ze aan het werk moeten gaan. Maar Saki begon iets vreemd te doen. Bijna elke dag probeerde ze uit de tuin te ontsnappen. En op een dag lukte haar dat ook …

Lees ook  Zo mooi: Zo reageert hond na 950 dagen in het asiel op haar nieuwe familie.

Saki stak de straat over om Danny te bezoeken. Ze sprong op hem en hij lachte. Vanaf dat moment zou hun leven veranderen. Saki zou elke dag buiten glippen om Danny te bezoeken. Het leek wel alsof Saki wist dat Danny haar nodig had. De eerste volledig zin die Danny kon zeggen was “Ik ben de papa van Saki”. Plotseling kon hij praten, werd hij zindelijk en kon hij balletjes gooien.

Lees ook  Baasje hangt hond op aan riem, maar heeft geen spijt: ‘Hij had zoveel pijn’

Toen Saki’s training afgelopen was, werd ze verondersteld om voor een reddingsorganisatie te werken. Dixie smeekte Dennie om aan de organisatie te vragen of ze de hond mochten houden. De organisatie zei nee. Dennie zei dat ze zelf eens bij de organisatie moesten aankloppen. Vertegenwoordigers kwamen bij Dixie op bezoek en zagen met hun eigen ogen welke invloed de hond op Danny had.

Toen beslisten ze eindelijk dat Danny en Saki samen zouden mogen blijven.

DEEL dit aangrijpende verhaal met je vrienden op Facebook!

Belastingdienst pesten: Man betaalt Enorm geldbedrag met kleingeld

Dierenasiel krijgt achtergelaten hond binnen en merkt dan dit hartverscheurende briefje op