in

Hond lijkt te rouwen bij graf van baasje: Maar wat ze verbergt in de put choqueert iedereen

Wanneer deze hond zich nestelde aan het graf van zijn baasje, vermoedde iedereen dat ze aan het rouwen was om haar beste vriend.

Maar toen een vrouw besloot om de zaak te onderzoeken, vond ze iets onder het graf … Niemand kon zich dit ooit voorgesteld hebben!

Drie jaar geleden ging deze foto het internet rond als een lopend vuurtje.

Een hond lag onder een grafsteen op een kerkhof in Siberië. Iedereen vermoedde dat de hond aan het rouwen was om haar baasje en haar beste vriend weigerde achter te laten.

Het leek er op dat de hond zichzelf een nestje had gebouwd onder de grafsteen door een put te graven. Ze lag in haar kleine schuilplaatsje dag en nacht.

Na het zien van deze bekende foto, besloot een vrouw naar het kerkhof te gaan en de zaak van dichterbij te onderzoeken.

Vesna Mihajloski reisde naar het graf en eenmaal ze daar aangekomen was vond ze iets fantastisch. De hond was helemaal niet aan het rouwen – ze was iets helemaal anders aan het beschermen.

Lees ook  10 maanden uitgehongerd: Hond gered uit de klauwen van dierenbeulen.

Onder de grafsteen hield ze haar kleine pasgeboren puppy’s verborgen.

Vesna nam de hondjes mee naar huis en gaf de vermoeide moeder een welverdiende rust.

Zonder enig eten of water, moest de moeder alles doen om haar puppy’s een kans op overleving te geven. Gelukkig stapte Vesna op tijd in om voor de kleine familie te kunnen zorgen. Nu focust Vesna op het helpen van de puppy’s zodat hun mama opnieuw kan herstellen.

Voor dakloze en kwetsbare honden is het letterlijk onmogelijk om zorg te dragen voor zichzelf, laat staan om voor hun jongen te zorgen.

Maar dankzij dierenvriend Vesna kreeg iedereen in deze familie de nodige zorgen. Met genoeg voedsel en water, konden de pups en hun mama goed herstellen.

Lees ook  Chef-kok neemt wraak na maandenlange demonstraties van veganisten en snijdt vlees recht voor hun ogen

Deze kleine schattige hondenfamilie waren in een mum van tijd opnieuw kerngezond en de moeder was sterk genoeg om opnieuw voor haar kleintjes te zorgen, met een klein beetje hulp van haar redder in nood.

Gelukkig waren hun levens voorgoed veranderd!

De WHO (wereldgezondheidsorganisatie) schat dat er ongeveer 200 miljoen wilde honden zijn ter wereld. Het is een gigantisch aantal, en het maakt mensen die oprecht willen helpen hulpeloos.

Maar het is effectief mogelijk om te helpen. Iedereens inspanningen maken een verschil, Vesna haar daden waren een perfect voorbeeld van dat.

Als je van plan bent een hond te kopen, contacteer je beter een lokaal dierenasiel en kijk je even of je geen straathond kunt adopteren.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je een geadopteerde hond hebt die je voor geen geld ter wereld zou willen missen!

Onderzoek wijst uit: dít zijn de tien beste kerstfilms aller tijden

16-jarige doodt jong meisje in auto-ongeval, politie vindt briefje in haar hand die mijn hart doet breken