in

Hond van balkon gegooid omdat familie haar ‘te lelijk’ vond.

Ik kan me niet voorstellen dat ik een huisdier heb waar ik niet van hou of niet om geef, maar dit zijn de hartverscheurende omstandigheden waarin duizenden dieren zich elke dag bevinden.

Voor de hond Celia was ze zo onbemind van haar familie dat ze van een balkon werd gegooid. Haar familie vertelde haar redders dat ze haar toch niet wilden omdat ze ‘lelijk’ was.

Celia heeft zichzelf misschien gevonden in een harteloze familie die haar niet verdiende, maar haar verhaal heeft een gelukkig einde.

Deze lieve hond werd van het balkon van een appartement op de tweede verdieping door een kind naar een ander kind gegooid dat beneden stond. Het kind slaagde er niet in haar te vangen en ze landde op de betonnen vloer met een gebroken been.

Lees ook  Sommigen dragen ondergoed meerdere dagen achter elkaar: kan dat kwaad?

De familie nam vervolgens contact op met de mensen voor de ethische behandeling van dieren of PETA en vroeg om hulp.

PETA zei dat de familie het zich niet kon veroorloven om haar te behandelen en dat ze haar toch niet wilden omdat ze ‘lelijk’ was.

“Ze moet ondragelijke pijn hebben gehad toen de veldwerker van PETA arriveerde in reactie op de roep van de familie om hulp. Maar het enige dat ze deed, was haar staart in helikoptercirkels kwispelen en de veldwerker met kusjes smoren.’

Lees ook  32-jarig monster, die zijn hond beet, trapte en sloeg in cel belandt

PETA bracht Celia met spoed naar een dierenkliniek en het nieuws was niet goed: het voorste been van Celia zou moeten worden geamputeerd.

Een van de veterinaire medewerkers van PETA was zo ingenomen met deze lieve hond en haar houding, ondanks het verlies van haar voorpoot, dat ze haar koesterde.

“Ze heeft misschien een been verloren, maar ze heeft nooit haar geest verloren,” zei PETA.

Het duurde niet lang voordat de liefhebbende familie haar zo goedkeurde.

“Nu woont ze in een gezin dat haar altijd zal liefhebben en beschermen”, schreef PETA.

Zie deze lieve hond in actie en geef al haar menselijke vrienden een kus.

Dit is hoe het nu zit tussen Marco Borsato en zijn vrouw Leontine!

Marieke Elsinga laat haar memmen bijna uit haar jurkje Knallen!