in

Hond in het gezicht gebeten en door eigenaar voor dood achtergelaten. Maar voor hem in te laten slapen, ziet dierenarts hem kwispelen.

Ze zijn schattig, knuffelbaar en erg loyaal. Ze steken hun natte neuzen onder onze handen om aandacht. Onze honden zullen ons beschermen, spelen en de beste vriend van onze kinderen zijn. De meeste huisdiereneigenaars houden van hun honden en de loyaliteit wordt beloond. Sommige honden moeten echter in misbruikende situaties leven. Ze hadden negatieve ervaringen met mensen, en hebben iemand nodig die voor hen opkomt.

Lou was een hond die in zo’n misbruikende thuis woonde. Op amper 2-jarige leeftijd was zijn leven gevuld met trauma. Gelukkig kwam er een vrouw in zijn leven die hem de gelukkige thuis gaf die hij verdiende.

Lou werd ontdekt in een huis waar hij verwaarloosd werd. Hij was er slecht aan toe, zijn gezicht was verscheurd en geïnfecteerd.

“Hij werd gebeten door zijn eigen vader, en de eigenaar liet hem gewoon aan zijn lot over”, zei Kathy Martin, de vrouw die Lou uiteindelijk zou adopteren. Het is een hartverscheurend verhaal, maar helaas is het niet uniek.

Lees ook  Man schiet zichzelf met krachtig spijkerpistool in het hart en overleeft het.

Nadat Lou werd aangevallen, lieten de eigenaars de arme, gewonde hond gewoon buiten waar de wonden niet konden helen. Maar Lou was een vechter en besloot de hoop niet op te geven. De hond werd overgebracht naar Dr. Carter, een lokale dierenarts. Lou was zo goed als dood en de dokter dacht dat euthanasie de beste oplossing was.

“Hij kon niet meer bewegen en hij was zo goed als dood toen ze hem binnenbrachten”, zei Carter. Toen Lou op de onderzoekstafel werd gelegd, begon zijn staart te kwispelen. De gepassioneerde dierenarts was erg geraakt door de levenswil van de hond. Hij leed extreme pijn, maar niettemin kwispelde hij nog.

Het vergde verschillende operaties om de infecties te bestrijden en om zijn gezicht te helpen genezen. Lou verbleef een lange tijd in de Old Dominion Veterinary Clinic in Troutville.

Lees ook  Alle blaadjes waaien van de bomen: Enorm onstuimig herfstweekend op komst

Dankzij de generositeit van Cater bleef Lou een gelukkige en liefdevolle puppy. Hij verloor zijn neus en een stuk van zijn mond, maar hij had nog altijd een vreugdevol leven voor zich.

Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis werd hij opgemerkt door Martin. Toen ze zijn vreselijke verhaal hoorde, was ze erg geëmotioneerd. Ze ging naar huis en vertelde het haar man Ben, en de twee besloten om hem meteen te adopteren.

“Ik heb het gevoel dat Dr. Carter hem redde, mijn echtgenoot en ik zijn gewoon van hem gaan houden”, zei Martin.

Hoewel zijn gezicht de littekens voorgoed zal dragen, blijft zijn hart erg liefdevol. Martin zei dat Lou gewoon als elke andere hond is. Liefdevol en speels, en blaffend om de aandacht van zijn familie.

De jongen wordt gepest vanwege zijn roze T-shirt: als ik zijn leraar de volgende dag zie, breekt mijn hart

Dode gans valt uit de lucht op hoofd van jager. Resultaat: zware hoofdwonde en twee tanden kwijt.