in

Hond hoort de pasgeboren baby voor het eerst huilen, dan neemt de moeder deze bijzondere reactie op

Het is natuurlijk logisch dat er veel verandert in een gezin zodra het gezin wordt uitgebreid met de komst van een pasgeborene. Er verandert een hoop voor alle leden van het gezin, zo ook voor de huisdieren van het gezin.

In de onderstaande video slaapt de baby voor het eerst in zijn kribbetje. De boxer, de hond van het gezin, ligt naast het kribbetje op de wacht. Zij zal er voor zorgen dat er helemaal niets gebeurt met het kleintje!

Lees ook  Jongetjes aangesproken door man

Dan begint de baby echter te huilen, zoals veel baby’s doen, maar de hond weet in eerste instantie niet echt wat ze er mee aan moet. De moeder kijkt van een afstandje filmend toe terwijl de hond inspecteert of alles goed gaat met de huilebalk.

“Toen we onze eerste dochter thuis brachten uit het ziekenhuis wisten we niet zeker hoe de hond zou reageren. Zou ze jaloers zijn? Beschermend? We wisten dat ze een geweldige familiehond zou zijn maar dit hadden we niet verwacht. De twee zijn samen zó schattig,” schrijven de ouders in de beschrijving van de desbetreffende video.

Lees ook  Waarschuwing: komende weken zeer hoge kans op tekenbeten!

Dat de twee samen schattig zijn, is een feit! De video, die al wat ouder, is inmiddels meer dan 6.4 miljoen keer bekeken en wij snappen wel waarom dat is!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Treinmachinist vraagt zijn vriendin ten huwelijk midden in Station Rotterdam Centraal

Deze hond werd zo lang in een kooi opgesloten dat zelfs het slot vastgeroest was. Maar wacht tot je dit ziet …