in

Hond gaat van deur naar deur met zijn etensbak met een hartbrekende reden

Als je het boek Charles Dickens hebt gelezen of de film “Oliver Twist” hebt gezien dan herinner je de scene waar Oliver bij het weeshuis is nog wel, toen alle kinderen net klaar waren met eten.

Het probleem was dat Oliver nog steeds honger had nadat hij zijn bord al leeg had, dus hij besluit om met zijn lege bord om nog wat eten te gaan vragen. Er zijn maar weinig dingen meer hartverscheurend dan hongerige kindjes zien die vragen om wat meer te eten. Datzelfde geldt voor uitgehongerde dieren.

Toen de World Animal Awareness Society begon te filmen voor hun nieuwe campagne filmpje kwamen ze iets onverwachts tegen. Wat ze tegen kwamen raakte ze diep en konden ze niet ongezien laten.

Lees ook  Echtpaar werd geboren in hetzelfde ziekenhuis, op dezelfde dag - als ze trouwen onthult oma de waarheid

Ze waren de straat op gegaan in Detroit om een campagne filmpje te maken over zwerfhonden die ronddwalen zonder voedsel, liefde en veiligheid. De focus van de organisatie ligt namelijk op het helpen van zwerfhonden.

Maar wat ze zagen was veel beter voor het campagne filmpje. Ze lieten hun originele plan voor het filmpje varen en filmden wat ze zagen. Er was namelijk een hond die van deur naar deur ging met zijn etensbak in de hoop ergens wat voedsel te krijgen.

Lees ook  "Ik sms'te nog 'rij voorzichtig'. Even later is hij verongelukt"

De hond had zo’n honger dat hij alleen nog maar kon bedelen bij mensen aan de deur. De medewerkers van de organisatie konden natuurlijk niet zomaar toekijken. Ze namen de hond mee en gaven hem eten, de hond wacht nu om geadopteerd te worden, terwijl hij in het asiel veel eten en liefde krijgt.

Bekijk het hartverscheurende filmpje hieronder en deel het met je vrienden en familie op Facebook zodat we respect kunnen tonen aan de mensen die dag in dag uit opkomen voor hulpbehoevende dieren.

Eigenaar laat de hond de hele nacht in de sneeuw achter – dan kan de buurvrouw het niet meer aan en komt in actie

Bij de begrafenis van haar man ziet ze dat ze zwanger is, 25 weken later onthult dokter het ongelofelijke