in

Hond Frodo krijgt de liefde die hij nodig heeft en maakt een ongelooflijke transformatie door

Het is moeilijk voor te stellen wat een verschrikkelijk leven kleine Frodo moet hebben gehad voordat hij vorig jaar werd gered.

Hij leek nauwelijks op een hond.

Ik kan begrijpen waarom de kinderen die hem op straat in Kroatië zagen bang waren voor zijn uiterlijk. Ik werd gewoon verdrietig toen ik de foto’s zag.

Maar er zit een gelukkig einde aan dit verhaal!

Zo zag Frodo er uit toen hij afgelopen mei op straat werd gevonden. Hij had nauwelijks vacht op zijn lichaam en een van zijn ogen was ernstig besmet.

Niemand weet wat Frodo had doorgemaakt voordat hij werd gevonden. Maar gelukkig besloot iemand contact op te nemen met de dierenliefhebster Klaudija Sigurnjak zodat Frodo hulp zou krijgen.

Klaudija had al veel dieren van de straat gered, maar Frodo was erger dan alle andere honden die ze eerder had gezien. Hij was echt verschrikkelijk.

“Ik stond versteld. Ik kon nauwelijks geloven dat het echt een hond was, “vertelt ze aan The Dodo.

Lees ook  Man die echtgenote doodstak na overspel dood aangetroffen in cel

Ze begon Frodo voedsel te geven om zijn vertrouwen te winnen, en de arme hond volgde haar gelijk

Klaudija bracht hem naar de dierenarts.

De dierenarts besefte al snel dat Frodo’s rechteroog niet meer te redden was. Ze besloten het te verwijderen. Gelukkig werkte het andere oog zoals het moest, dus Frodo werd niet blind.

Aanvankelijk wisten ze niet zeker of Frodo zou overleven. Hij was extreem mager en zat vol teken en vlooien. Bovendien had hij een ernstige huidinfectie waardoor hij het meeste van zijn vacht was kwijtgeraakt.

Maar Frodo zou snel bewijzen dat hij een echte overlever was. Met elke dag die voorbijging, maakte hij kleine stapjes richting herstel.

Zijn huidinfecties genazen en Frodo’s pels groeide terug. Hij werd gezonder en begon te bewegen.

Kijk maar eens hoe hij erbij loopt, niemand zou het verwacht hebben toen hij voor het eerst werd gevonden!

Lees ook  Gepensioneerde timmerman bouwt 20.000 kruisen voor de doden – vreemdeling leidt hem naar buiten naar een ongelooflijke verrassing

Hij werd gezonder en gezonder naarmate de tijd verstreek.

“We hebben nooit durven dromen dat hij zo mooi zou zijn,” zegt Klaudija.

Vandaag is Frodo volledig hersteld, ondanks het feit dat hij een oog mist. Maar het lijkt hem niet te storen.

Zodra Frodo goed genoeg was, was het tijd voor hem om naar zijn nieuwe familie te gaan. Marko Duspara en zijn vrouw vielen meteen voor Frodo en besloten hem te adopteren.

Marko vertelt ons dat Frodo nu een heel gelukkige hond is, en het is moeilijk voor te stellen hoe slecht hij het had minder dan een jaar geleden.

Wat een geweldig einde aan dit verhaal! En wat een transformatie heeft Frodo doorgemaakt! Het is moeilijk te geloven dat het dezelfde hond is.

Alle honden verdienen een liefdevol huis! Deel het verhaal van Frodo als je daarmee instemt.

Gepeste tiener durft niet naar het gala te gaan – dan kloppen 120 motorrijders op haar deur

Verhaal van puppy toont waarom we moeten stoppen met hondengevechten