in

Hond eigenaar schopt meedogenloos een Jack Russel midden op de straat waardoor er bloedspetters door de lucht heen vliegen.

Een Jack Russel werd in Toxteth, Liverpool midden op straat meedogenloos geschopt door zijn eigenaar. De arme viervoeter vloog de lucht in. De hond probeerde weg te rennen, maar dat lukte hem niet doordat hij aan de lijn zat. Dit angstaanjagende moment werd gefilmd door iemand die er toevallig langs liep. 

Gelukkig is de hond gered door een goedhartig persoon. De behulpzame vader loopt hard in de buurt van Maggie’s Farm Organics die er toevallig over hoorde. 

Hij heeft de hond ‘Sconehead’ genoemd en heeft de hond een nieuwe thuis gegeven. 

De vader van drie zei; ‘ Mijn voornaamste zorg was de hond. Ik ben een vader en ik heb een kleine dochter thuis’. ‘ Ik kreeg berichten nadat het filmpje viraal ging waarin mensen vroegen ‘ Weet jij wie dit is? ‘ En dat wist ik. En ik dacht ‘ dit kan ik niet laten toestaan.’

Lees ook  Deze kinderen vinden een auto begraven in de achtertuin en 40 jaar later kan de politie de misdaad oplossen

‘Ik ging meteen naar de winkel en klopte een paar keer op de deur. Ik hoorde de hond al blaffen. Het eerste wat ik dacht was; ik ga hem hier weghalen.’

‘Als dit al buiten gebeurde. Wie weet wat er wel niet binnen gebeurde.’ 

Nadat meneer Lamb het bloed zag op de arme hond zijn gezicht kon hij de eigenaar overtuigen. 

En in minder dan een dag transformeerde de hond van een bange hond naar een rustig beestje. 

Meneer Cold kon Stonehead niet houden vanwege zijn andere hond. Dus gaf hij Stonehead aan zijn buurvrouw, zodat hij hem elke dag nog kan zien. 

Vind jij meneer Lamb een held? En vind jij dat dit bericht meer mensen moet inspireren om hetzelfde te doen DEEL dit bericht dan op Facebook!

Lees ook  André Hazes: "Oost, west, thuis best"

De baby huilt, tot hij het niet meer uithoudt van de pijn. Waarom de ouders zich niet naar hem toe haasten, stemt tot nadenken.

Tienermoeder laat haar kind achter in snikhete auto en treft uren later dode lijk aan in de auto.